Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 19 z 19

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Oszczędny w słowach
    Miasto
    Bydgoszcz/Limerick

Domyślnie

Wielkie dzięki za link, program jest świetny.
    |Nikon-N80|S5 Pro|Tamron 17-50mm f/2.8 XR Di II|Tamron 55-200mm f/4-5.6 Di II LD Macro|Nikkor 28-80 f/3.3-5.6G|Nikkor 50mm f/1.8D AF|Nikkor 85mm f/1.8D AF|SB-800|Lowepro Nova 4

Domyślnie

Podziękował
    pozdrawiam, Wojtek

Domyślnie

Ciekawy program, dzięki!
    "Od życia bez łez, do łez nad życiem swoim"

Domyślnie

Pojawiła się nowa wtyczka Portraiture 2 do Lightrooma/PS/Aperture , pytanie tylko czy ma te same możlwości co PP :
    http://fotografuj.pl/News/Portraitur...htroom/id/3247
    Nikon Z6 III, Nikkor Z 14-24/2.8 S, Nikkor Z 105/2.8 mc S, Viltrox 35/1.2 LAB, Leofoto Ranger LS-254C + LH-30

Domyślnie

przy portrecie nieco z boku już kicha
    "Na początku poznaj wszystkie zasady, żeby o nich zapomnieć"
    John Coltrane

Domyślnie

Portraiture 2 jest bardzo dobry, tylko raczej dla zaawansowanych uzytkownikow (w porownaniu z Portrait Professional)
    Testowalem triala i niedlugo zapewne nabede pelna wersje.

Domyślnie

odswierze temat, powyzszym sposobem otrzymalem kod do tego programu 13tego wrzesnia br. Zmienilem system jakis czas temu i teraz przyszla chwila ponownej instalacji i d... zbita - serial jest juz "expired", strona do wygenerowania nowego nie dziala (Sorry, this offer is no longer available), szkoda ze w mailu z numerem seryjnym nigdzie nie podano ze jest on "terminowy"
    "...nie ma ludzi normalnych, sa tylko nieprzebadani..."

Domyślnie

U mnie program działa od 1 września. Myślę, że wina stoi tu po stronie reinstalacji systemu. Jak pamiętam sam program po podaniu numeru łączył się z ich serwerem celem rejestracji. I wtedy następowała weryfikacja tego numeru, widocznie usunęli je z bazy. Stąd program będzie pewnie działał dopóki, któs nie zechce go odinstalować i ponownie zainstalować.
    Z drugiej strony szkoda, że wprowadzili takie ograniczenie, bo reinstalacja Windowsa jest od czasu do czasu niezbędna. Jestem ciekaw czy jak się kupi upgrade, to też będą takie problemy? Tylko czy program jest warty zakupu to już inna dyskusja.

Gaduła Awatar manfred
    Miasto
    Góralem jestem i nikt kto ma okowite nie jest mi obcy

Domyślnie

Mam pytanie bo ciekawi mnie jaka jest różnica pomiędzy 6 a 9. Nie chciałbym instalować triala 9 aby potem nie mieć problemów z 6. Dlatego jeśli ktoś ma info na temat różnic to proszę o pomoc.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów