Wielkie dzięki za link, program jest świetny.
Szukaj
Wielkie dzięki za link, program jest świetny.
|Nikon-N80|S5 Pro|Tamron 17-50mm f/2.8 XR Di II|Tamron 55-200mm f/4-5.6 Di II LD Macro|Nikkor 28-80 f/3.3-5.6G|Nikkor 50mm f/1.8D AF|Nikkor 85mm f/1.8D AF|SB-800|Lowepro Nova 4
Ciekawy program, dzięki!
"Od życia bez łez, do łez nad życiem swoim"
Pojawiła się nowa wtyczka Portraiture 2 do Lightrooma/PS/Aperture , pytanie tylko czy ma te same możlwości co PP :
http://fotografuj.pl/News/Portraitur...htroom/id/3247
Nikon Z6 III, Nikkor Z 14-24/2.8 S, Nikkor Z 105/2.8 mc S, Viltrox 35/1.2 LAB, Leofoto Ranger LS-254C + LH-30
przy portrecie nieco z boku już kicha
Portraiture 2 jest bardzo dobry, tylko raczej dla zaawansowanych uzytkownikow (w porownaniu z Portrait Professional)
Testowalem triala i niedlugo zapewne nabede pelna wersje.
odswierze temat, powyzszym sposobem otrzymalem kod do tego programu 13tego wrzesnia br. Zmienilem system jakis czas temu i teraz przyszla chwila ponownej instalacji i d... zbita - serial jest juz "expired", strona do wygenerowania nowego nie dziala (Sorry, this offer is no longer available), szkoda ze w mailu z numerem seryjnym nigdzie nie podano ze jest on "terminowy"![]()
"...nie ma ludzi normalnych, sa tylko nieprzebadani..."
U mnie program działa od 1 września. Myślę, że wina stoi tu po stronie reinstalacji systemu. Jak pamiętam sam program po podaniu numeru łączył się z ich serwerem celem rejestracji. I wtedy następowała weryfikacja tego numeru, widocznie usunęli je z bazy. Stąd program będzie pewnie działał dopóki, któs nie zechce go odinstalować i ponownie zainstalować.
Z drugiej strony szkoda, że wprowadzili takie ograniczenie, bo reinstalacja Windowsa jest od czasu do czasu niezbędna. Jestem ciekaw czy jak się kupi upgrade, to też będą takie problemy? Tylko czy program jest warty zakupu to już inna dyskusja.
Skontaktuj się z nami