Zapraszam!
Szukaj
Zapraszam!
Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com
mam trochę niedosyt bo jakoś mi mało tego zaułka - rozumiem ze inaczej kadrowac nie mozna było skoro tak to pokazałeś![]()
Bardzo malowniczy zaułek. Mnie taki kadr nie przeszkadza... choc nie wiem czy to, co widzę nazwałbym "zaułkiem"![]()
Dominik
Fujifilm X10 | D90 | S 10-20 | T 28-75 | N 70-300 VR | N 35 | Metz 58 AF1 | Metz 48 AF1 l Lensbaby
flickr
na pewno chodziło o pokazanie tych fresków / sztukaterii / ozdób na ścianie / ale i detalu podłogi, gry świateł.
Podoba mi sie klimat, jakby prawie mroczne, zmęczone, bardzo późne popołudnie.
Jest mało komentarzy, a mnie się podoba detal i "inność" ujęcia tego miejsca.
jest bardzo, bardzo ok
O ile zdjecia z Wenecji (tez przeciez bw) mi sie podobaly to tym razem mam duzo watpliwosci. Po pierwsze, szkoda mi koloru bo te terakotowe mozaiki na fasadach budynkow bywaja pelne barw i tu mi tego brakuje, a po drugie.. mysle, ze tym razem jednak duzo "agresywniejsza" konwersja, z mocnym kontrastem bylaby chyba jednak lepsza. Nie ma tu co prawda naturalnych kontrastow ale nie wiem czy to nie wynik wyciagania cieni. Sam kadr mi sie podoba. Szkoda tylko, ze zamiast motocykla nie stoi tam jakis stary rower![]()
Wchodziłam na ten wątek z pięć razy. Ogólnie bardzo mi się spodobało z uwagi na kadr. Uważam, że jest świetny.. Ale nie do końca podoba mi się reszta. Góra jest rewelacyjna (wszystko wchodzi gładko od czerni do białego). Nawet drzwi są świetne (idzie wypatrzeć szczegóły), obrazki na ścianie też. Motocykl, mimo ziarna też się dobrze prezentuje. Przeszkadzają mi jedynie: podłoga i obrzeża budynku. Dziwnie wyglądają mi pokazane światła i cienie w tych miejscach, gdzie nie ma żadnego obiektu.
![]()
świetny "zaułek" , mniam ...![]()
Pozdrawiam, Grzegorz.
Skontaktuj się z nami