Close

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 33

Domyślnie

Bardzo dobrze, że jest prawie 50/50.
    Wiele fotek, które oglądamy jest delikatnie mówiąc...średnich tylko dlatego, że autor zamiast skupić się na tym co ma być w kadrze, myślał aby przede wszystkim był on książkowy.
    Pozdrawiam Marcin
    Galeria

Domyślnie

delikatnie i subtelnie na moje skolatane nerwy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    dzięki - nie zawsze musi być w/g kanonów, czasami chce się pokazać tak dużo, że za mało miejsca jest zarówno dla nieba, jak i podłogi
    A rzeczywiście było warto ... !
    NIKON

Domyślnie

Piekne obydwa
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Domyślnie

Pieknie! Ciekawe kadry!

Domyślnie

Tak, jedynka przyciąga swą innością w kadrowaniu... Zaś dwójka, to porządny "standard"...

T_P_
    analogi, szkiełka, filterki, statyw, a na nim ostatnio, od czasu do czasu, stawiam także lusterko cyfrowe...

Domyślnie

Oto wzorcowy przykład jak można praktycznie to samo sfotografować na rózny sposób.

Pomijam sposób kadrowania, ale przekaz tych zdjęć jest zgoła inny. Na dwójce niebo robi fotę.

Bardzo dobra robota Janku - nazwałbym - szkoleniowa (również dla mnie).

Domyślnie

no no ....świetne kadry ...też mi pion lezy bardziej ..chmurki fajnie zagrały ..kolorki wysmienite

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Szuwar Zobacz posta
    Oto wzorcowy przykład jak można praktycznie to samo sfotografować na rózny sposób.

Pomijam sposób kadrowania, ale przekaz tych zdjęć jest zgoła inny. Na dwójce niebo robi fotę.

Bardzo dobra robota Janku - nazwałbym - szkoleniowa (również dla mnie).
    dzięki

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów