Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 28

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Pierwszy Strobist Meeting w PL

Witam

Pierwszy polski "Strobist meeting".

Zapraszamy wszystkich zainteresowanych tematem "strobistowania".

Gdzie: Jaworzno, ruiny starej cementowni http://tinyurl.com/cementownia
    Kiedy: 23 wrzesnia 2009, start kolo 11, zakończenie koło 20.

Szczegóły:
    Tak wygladaja ruiny tej cementowni na zdjęciach panoramicznych. http://galeria-zdjec.pl/panorama-360...ntownia-3.html
    Warto zabrać ze sobą folie/zapasowe ubrania ponieważ miejsce jest bardzo brudne/zakurzone.

Zapewniamy
    - na każde 4-5 osób modelka z profesjonalnym makijażem (róznie wystylizowane)
    - darmowy filtr CTO 1/2 + jeden filtr efektowy do potestowania w plenerze
    - godzinna profesjonalna sesja pokazowa z wykorzystaniem strobingu

Na miejscu będzie możliwość sprawdzenia na zywo dzialania skyportow, przetestowania różnego rodzaju filtrów oraz wymiany doswiadczen strobistowych.

Ze wzgledu na to, iż miejsce jest dość "odludne", przewidujemy możliwość wykupienia posiłku(cola+pizza) - przewidywana cena ok. 20zł.

Wymagania:
    - swoj sprzet foto + błyskowy (idealnie jeśli bedzie oznaczony nalepką/podpisany)
    - dużo energii
    - wplata składki 55zł (składka na modelki i makijażystki) na konto:

59 1140 2017 0000 4702 0506 5653
    Michał Dulemba
    ul. Świerczewskiego 39
    43-200 Pszczyna Poręba
    tytulem "Zlot miłosnikow błyskania"

Wstep na podstawie dowodu osobistego, rezerwacja miejsca na podstawie przelewu.
    Więcej szczegółów i dodatkowych atrakcji będzie znane w momencie, kiedy będziemy w stanie ocenić ile osób jest zainteresowanych wzięciem udziału.

Pozdrawiam serdecznie
    Michał
    Michał Dulemba: www.michaldulemba.pl
    Warsztaty fotograficzne: www.magiaswiatla.pl
    tel: 506 033 849
    email: [email protected]

Domyślnie

nie przewidujesz tego w weekend ? w srode pewnie część zainteresowanych pracuje

Domyślnie

Eee w sobote/niedziele to bym jechał - w tygodniu to raczej nie bardzo :/ a idea i organizacja - bardzo interesujące.
    Nie da rady przesunąć 3 dni do przodu ?

Domyślnie

Sam pracuje jako tzw "ślubniak" stad propozycja poza weekendem. Zobacze jak sie temat rozwinie, ile bedzie chetnych itd. Moze przesuniemy albo zrobimy druga ture po sezonie w weekend. Tak czy inaczej - serdecznie teraz zapraszam. Moze warto jeden dzien urlopu skasowac ? Tym bardziej ze przewiduje modelki/tancerki i prawdopodobnie gosci od sztuk walki do pozowania. Kwestia tego zeby miał kto ich focić.

Pozdrawiam
    Michał

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez coffeeman Zobacz posta
    Sam pracuje jako tzw "ślubniak" stad propozycja poza weekendem. Zobacze jak sie temat rozwinie, ile bedzie chetnych itd. Moze przesuniemy albo zrobimy druga ture po sezonie w weekend. Tak czy inaczej - serdecznie teraz zapraszam. Moze warto jeden dzien urlopu skasowac ? Tym bardziej ze przewiduje modelki/tancerki i prawdopodobnie gosci od sztuk walki do pozowania. Kwestia tego zeby miał kto ich focić.

Pozdrawiam
    Michał
    No cóż... kusisz jak znajde kogoś jadącego z Krk kto by mnie zabrał to i w tą środę pojade może jeszcze kolegę Canoniera wyciągne

Domyślnie

ja bym optował za weekendem - wtedy bankowo się pojawię Nawet po sezonie ślubnym - bo sam też we wrześniu i październiku czasu w weekendy zbyt wiele nie mam

Domyślnie

Sobota z oczywistych względów odpada, dlatego dobrze, że termin to środa. Jestem wstępnie zainteresowany
    D700 | D300 | D50 | S10-20 4-5.6 | N14-24 2.8 | S20 1.8 | N35 2.0 | N50 1.8 | N50 1.4G | S70 2.8 | SY 85 1.4 | N70-200 2.8 VRII | N18-200 3.5-5.6 VR | SB-900 | SB-600
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Dla mnie dla odmiany środa bomba. W razie czego - jestem jak najbardziej zainteresowany. I mogę kogoś zabrać z Krakowa (tak ze 2 osoby spokojnie). Mozna juz rezerwowac miejsca/wysylac przelewy, czy poczekac na kolejne ogloszenie? :P
    flickr | momenty.net
    Wyobraźnia i parę szkiełek.

Domyślnie

a w niedalekiej przyszłości będziesz orgazniował coś podobnego ale w weekend??
    N14-24/2.8 N70-200/2.8 N85/1.4 N50/1.8 Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Ja jestem zainteresowany. Tylko póki co doświadczenie w tej dziedzinie prawie zerowe, ale mam nadzieję, że będą też inni początkujący (tzn już coś błyskałem, ale bardzo mało). Jedna lampa wystarczy na szkoleniu? Bo zanim będę miał druga to już 7 edycja tych warsztatów będzie
    Ostatnio edytowane przez ThomasVoland ; 07-09-2009 o 14:53

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów