Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 29 z 29

Domyślnie

Gratuluje Kulten, publikacja w miesięczniku foto to na pewno marzenie wielu. Robisz kawał dobrej fotografii, serio rispekt

kulten
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Locter Zobacz posta
    Gratuluje Kulten, publikacja w miesięczniku foto to na pewno marzenie wielu. Robisz kawał dobrej fotografii, serio rispekt
    Dziękuję. Tylko zastanowiło mnie którą pracę widział kolega, który o tym wspomniał. Teoretycznie powinno to być ta: link.

Domyślnie

Bardzo pięknie wyszło

Domyślnie

Tak, jest czym się zachwycać... T_P_
    analogi, szkiełka, filterki, statyw, a na nim ostatnio, od czasu do czasu, stawiam także lusterko cyfrowe...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kulten Zobacz posta
    Dziękuję. Tylko zastanowiło mnie którą pracę widział kolega, który o tym wspomniał. Teoretycznie powinno to być ta: link.
    Opublikowanych jest kilka fotek wraz z tą z tego wątku..., która mi się wyjątkowo nie podoba
    Czymtasem... pozdrawiam bombelkowo

Domyślnie

noo chłopie
    pojechales teraz. fota jest swietna !
    ladnie dojrzala w szufladzie

Domyślnie

"Dzięki. Ale tego zdjęcia akurat chyba w żadnym magazynie nie mogłeś jeszcze zobaczyć. Chyba, że wiesz o czymś o czym ja nie wiem"

DIGITAL CAMERA
    october 2009
    Issue 90
    p.72

kulten
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pszetak Zobacz posta
    "Dzięki. Ale tego zdjęcia akurat chyba w żadnym magazynie nie mogłeś jeszcze zobaczyć. Chyba, że wiesz o czymś o czym ja nie wiem"

DIGITAL CAMERA
    october 2009
    Issue 90
    p.72
    Dzięki, już mam ją w domu ale zaskoczony jestem, że tak szybko się ukazała .

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów