Close

Pokaż wyniki od 1 do 2 z 2

Wątek: jaka torba?

Exclamation jaka torba?

Witam.
    Wiem,że pewnie już gdzieś to było, ale zanim znajdę, to sporo wody upłynie. Z uwagi na zbyt mało czasu i niechęć do szukajki zadaję pytanie: jaką torbę polecacie do nast. sprzętu:
    D200 z gripem + nikon 17-55 f2.8 + tokina 100 f2.8 + sb900 + laptok 15,4" i parę filtrów Cokin P + inne akcesoria.
    Chodzi przede wszystkim o jakąś torbę, do której będę mógł wrzucić d200 z potpiętym na stałe gripem i 17-55. A ponadto kieszeń na laptopa i ew mocowanie na statyw. Torba ma być w miarę wygodna i bezpieczna dla sprzętu oraz w rozsądnej cenie - max 400 zł.
    Z góry dzięki za odpowiedzi
    Komentarze typu "już było" są zbędne i niemile widziane
    FX|N24-70|S50 1.4|Sami14|SB-900|SB-800
    flickr

Domyślnie

Crumpler sevenfifty daily rozmiar xl w górę. Mam taką w rozmiarze xxl (trafiła mi się w promocji za 200 zł) i bardzo sobie chwalę. Brak jedynie mocowania na statyw, w środku za to kupa miejsca, w razie czego może posłużyć za zwykła torbę, dobrej jakości materiał no i nie wygląda stricte foto. Jakby ktoś chciał mogę fotki nawrzucać.
    czarne puszki, brudne słoiki, granaty, jakieś kable, elektroniczne ustrojstwa, błyskające cosie i metalowe tyczki coby się podeprzeć można było

Uprawnienia umieszczania postów