Szukaj
niestety zabrakło jakości, te szumy ( nie mylić z ziarnem) są dla mnie nie do zaakceptowania .
3 i ewentualnie 8 jeszcze przejdą.
pzdr
Zdjęcia 6, 9, 11 - po cholerę coś takiego publikować (kadry)? Gdybyś złapał artystę z językiem na wierzchu, też poszłoby do sieci? Technicznie cienko.
szumy jak szumy te w głównej mierze zależą od sprzętu to bym się nie czepiał, choć przy tej ilości światła mógłbyś spokojne z czułością zjechać o 1EV Całość jednak sprawia wrażenie pracy na zlecenie programu typu "Mama cię". Ja bym zostawił tylko 2 i 4
Dziękuję za opinie.
Co do kontrowersyjnych kadrów, to chciałem pokazać, że pomimo tego iż żaden z muzyków nie biegał ani nie skakał po scenie, to jednak Soyka swoim zachowaniem nawiązywał kontakt z publicznością, a nie siedział sztywno przy klawiaturze.
Czy opublikowałbym zdjęcie artysty z wyciągniętym językiem? Gdyby np. zrobił taki gest w stronę fotografów, uśmiechając się przy tym, pewnie bym to pokazał.
Gdyby ktoś jeszcze chciał się podzielić swoją opinią na temat zdjęć, zapraszam.
FOTOGRAFIA
1 i 4 do akceptacji...
Kumpel robił ten koncert też na D200 dla GJ i takich szumów nie ma (nie wiem jakie miałeś tele, jakieświatełko)... Tym razem poszedłeś w ilość nie w jakość... ale wiem od wspomnianego tutaj, że światło to była wielka kocha... na Twoją obronęOgólnie pozdrawiam zioma
![]()
FOTOGRAFIA
na 6 chyba wpadl pod syntezator,
11 bardzo przyjemna
jednak przez wysokie iso stracilo na jakosci, przez to ostrosc, kolory, kontrast na nie
kadry ciekawe
Skontaktuj się z nami