Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Soyka

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Soyka

Koncert z 21 sierpnia. Zapraszam...
    1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

FOTOGRAFIA

Domyślnie

niestety zabrakło jakości, te szumy ( nie mylić z ziarnem) są dla mnie nie do zaakceptowania .
    3 i ewentualnie 8 jeszcze przejdą.
    pzdr

bth
    Gość

Domyślnie

Zdjęcia 6, 9, 11 - po cholerę coś takiego publikować (kadry)? Gdybyś złapał artystę z językiem na wierzchu, też poszłoby do sieci? Technicznie cienko.

forgetful
    Gość

Domyślnie

szumy jak szumy te w głównej mierze zależą od sprzętu to bym się nie czepiał, choć przy tej ilości światła mógłbyś spokojne z czułością zjechać o 1EV Całość jednak sprawia wrażenie pracy na zlecenie programu typu "Mama cię". Ja bym zostawił tylko 2 i 4

Domyślnie

Dziękuję za opinie.
    Co do kontrowersyjnych kadrów, to chciałem pokazać, że pomimo tego iż żaden z muzyków nie biegał ani nie skakał po scenie, to jednak Soyka swoim zachowaniem nawiązywał kontakt z publicznością, a nie siedział sztywno przy klawiaturze.
    Czy opublikowałbym zdjęcie artysty z wyciągniętym językiem? Gdyby np. zrobił taki gest w stronę fotografów, uśmiechając się przy tym, pewnie bym to pokazał.
    Gdyby ktoś jeszcze chciał się podzielić swoją opinią na temat zdjęć, zapraszam.
    FOTOGRAFIA

Gaduła Awatar NBA
    Miasto
    Jarocin, Wielkopolska

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rainbowwarrior Zobacz posta
    Gdyby ktoś jeszcze chciał się podzielić swoją opinią na temat zdjęć, zapraszam.
    1 i 4 do akceptacji...

Kumpel robił ten koncert też na D200 dla GJ i takich szumów nie ma (nie wiem jakie miałeś tele, jakieświatełko)... Tym razem poszedłeś w ilość nie w jakość... ale wiem od wspomnianego tutaj, że światło to była wielka kocha... na Twoją obronę Ogólnie pozdrawiam zioma

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez NBA Zobacz posta
    nie wiem jakie miałeś tele, jakieświatełko
    Tele miałem ten co w podpisie - f4,5-5,6. Co do światła, to był spot świecący pionowo w dół, głównie na klawiaturę i połowę postaci, jak widać np. na 3 i 7 albo zamiast tego niebieskie lub czerwone światło. Ale tak to bywa na koncertach - to nie studio . Pozdrawiam.
    FOTOGRAFIA

Domyślnie

na 6 chyba wpadl pod syntezator ,
    11 bardzo przyjemna
    jednak przez wysokie iso stracilo na jakosci, przez to ostrosc, kolory, kontrast na nie
    kadry ciekawe

Uprawnienia umieszczania postów