Close

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 36 z 36

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KozaK Zobacz posta
    Pamiętaj, że automatyka nie jest nieomylna. Czasami trzeba sobie wyrobić nawyk ustawiania korekcji EV w niektórych sytuacjach, np. w pomieszczeniach lub w mocnym słońcu. Nie mam jednak D300 i nie wiem jak się zachowuje jego pomiar ekspozycji, więc nie będę wnikał w szczegóły.
    dodaj do tego pomiar punktowy lub centralnie ważony i automatyka głupiej.

Domyślnie

No jest ustawiony centralnie wazony
    ... i tak się ciągle wszystko zmienia...

Domyślnie

Po problemie?

Domyślnie

To przepraszam za ten halas jestem swiezym uzytkownikiem i troche sie wystraszylem... Dziekuje bardzo za pomoc i wszystkie podpowiedzi. Jade w gory zycznie mi powodzenia jak wroce podziele sie wrazeniami PZDR

Domyślnie

Spokojnie, zdarza się każdemu. Całkiem niedawno patrzyłem głupio na górny wyświetlacz w D300 i zastanawiałem się, czemu miga ikona korekcji, a przyciśnięcie przycisku korekcji pokazuje wartość zerową. Trwało pare minut, nim połapałem się, że to właśnie BKT. Innym razem przed błogosławieństwem włączyłem sobie niechcący redukcję czerwonych oczu - też chwilę trwało, zanim opanowałem sytuację.
    Życzymy Koledze powodzenia, a wątek zamykamy.
    Krzysztof Paszkiewicz

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Uprawnienia umieszczania postów