Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: Skałki

Domyślnie

Wiesz co, zadne z tych zdjec nie przedstawia krajobrazu.....no moze 2. ale tego krajobrazu jest wciaz za malo.....landszafty powinny byc szerokie pokazujace jakas przestrzen lub ciasne, minimalistyczne ale pokazujace kraine i jej walory.....tutaj to mi nie pokazuje nic poza jak wspomniales "suszkami".....wspominales tez o strukturze skal.....ale to tez do "przyrody"
    Pozdrawiam!

edit: POLECAM

Domyślnie

Greg77 Zapamiętam... Wybór raczej wynikał z tego, że najczęściej przeglądam dział 'Krajobrazy'... pomyślałem, że na #2 jakieś górki majaczą więc może spasi... A że #1 komponowała się z #2 to też wrzuciłem... Następnym razem zapodam tutaj jakiegoś rasowego landszafta, czy seaszafta... thx! A teraz oddam się podziwianiu prac innych, bo dzisiaj jest naprawdę co oglądać...

"Słów kilka w punktach, do miłośników fotografii krajobrazu przeczytane" - będę się stosował...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sirart Zobacz posta
    Greg77 Zapamiętam... Wybór raczej wynikał z tego, że najczęściej przeglądam dział 'Krajobrazy'... pomyślałem, że na #2 jakieś górki majaczą więc może spasi... A że #1 komponowała się z #2 to też wrzuciłem... Następnym razem zapodam tutaj jakiegoś rasowego landszafta, czy seaszafta... thx! A teraz oddam się podziwianiu prac innych, bo dzisiaj jest naprawdę co oglądać...

"Słów kilka w punktach, do miłośników fotografii krajobrazu przeczytane" - będę się stosował...
    Tak wiec czekam na twoj "Krajobraz"....
    Pozdrawiam serdecznie!

Domyślnie

Greg77 "landszafty powinny byc szerokie pokazujace jakas przestrzen lub ciasne, minimalistyczne ale pokazujace kraine i jej walory" zapomniałeś dodać według Ciebie

Domyślnie

"Cholera jasna! Won mi tu stąd, jeden z drugim! Będzie mi tu docinki sobie robił! Panie! Tu nie jest salon damsko-męski! Tu jest dział 'Krajobrazy'! Ja... Ja tu landszafty mam!"

Domyślnie

i o to chodzi sirart

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów