Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Wątek: Skałki

Domyślnie

Sorry,nie trybię....
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Z jedynki byłby fajny materiał na jakiś minimal. Co to jest, jakieś rośliny? Brakuje mi skali odniesienia, jak duże są?
    Dwójka nie zatrzymuje, trochę za ciasno.

Domyślnie

dzięki za opinie

creep są to jakieś rośliny, który porastały ruiny grobowców i otaczające skały, zdjęcia które oddawało by skalę porównania niestety nie posiadam... Co do #2 mam jeszcze wersję z kadrem przesuniętym w lewo - więcej przestrzeni, ale mniej widoczne te brązowe kamienie, które MSZ mają ciekawą fakturę...

pozwolę sobie jeszcze wrzucić dwie wersje #1 (przepraszam, że coraz bardziej odbiegam od tematyki krajobrazu) - nie wiem czy o takie "minimale" chodziło

Domyślnie

eeee.....tez nie kumam!

Domyślnie

Raczej myślałem o jakiejś szerszej panoramce, a te badyle równolegle do siebie i prostopadle do podstawy. Ale to pewnie by wymagało ponownego podejścia, bo na razie przybliżasz jedno zdjęcie. 4ka na nie, ale pewnie sam to przeczuwasz
    Powodzenia

Domyślnie

Creep dzięki

Borregaard, Greg77 w takim razie sorrki, dział chyba pomyliłem chyba raczej bardziej pasują do "Foto - żart"

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sirart Zobacz posta
    Creep dzięki

Borregaard, Greg77 w takim razie sorrki, dział chyba pomyliłem chyba raczej bardziej pasują do "Foto - żart"
    Eeee nie do "Foto Zart" raczej "Przyroda", zdecydowanie nie jest to krajobraz!

Domyślnie

Obawiam się, że tam też by mnie nie zrozumieli Z tymi "suszkami" to raczej marne szanse... Chociaż słoneczniki tam kiedyś wrzuciłem i raczej podobały się, nawet zdecydowanie bardziej niż moje krajobrazy.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów