Cudne światło, kolory i oczywiście Natalka![]()
Szukaj
Cudne światło, kolory i oczywiście Natalka![]()
Super. Z takimi oczami rośnie kolejna sercołamaczkaMnie na przekór najbardziej podoba się pierwsze. No i kolory zacne.
D90|S17-50|N35 1.8|N50 1.8|S70-200|SB600|tanie studyjne klamoty
10zł miesięcznie na jakąś fundację na rzecz dzieci - świata nie zbawisz, a kogoś uszczęśliwisz.
Pięknie wszystko! Ależ ona już duża![]()
Słodziutkie, ciepłe zdjęcia - jestem na tak.
Może okażę się okropny. Wiem że nic nie wiem i że dopiero zaczynam z fotkami ale jeżeli mam się do czegoś przyczepić ( bo do czegoś trzeba ) (a poza tym jak pisałem wcześniej ja nic nie wiem) to przeszkadza mi lewa strona pierwszych dwóch zdjęć (czarna plama na 1/4 kadru) no i to B/W trochę się za mało odróżnia postać od tła ale jak mówiłem czepiam się sam mam dzidzię jedno roczną i wiem jak to działa więc zostawiam czepianie i oczywiście gratuluję kadrów, momentów i kolorystyki (choć ostatnie chciałbym zobaczyć też w kolorze) dla mnie BOMBA!!!
P.S.
Ale co ja tam wiem
kupa sprzętu i brak talentu
Bardzo Wam dziękujemy za miłe słowo
Aguś mam nadzieję, że przy najbliższej okazji Natalka załapie się u Ciebie na małą sesyjkę...
...i o to się boję...
Winą czarnej plamy jest punktowe oświetlenie z okna, powiem szczerze, że mi nawet się to podoba jako całość, ale każdy ma swoje zdanie i o to w tym wszystkim chodzi, co do B&W to inaczej tego nie widzę więc koloru nie będzie
Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję Marek_L![]()
Skontaktuj się z nami