Close

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 41

Wątek: trochę deski

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez theQ Zobacz posta
    Panowie Ozborn i mooha - szczerze "mowiac" mocno mnie zdziwiliscie.

mooha - chcialem to ubrac w bardziej przyjazne slowa, ale moze powiem wprost - jesli chodzi o kadry to naprawde dluga droga przed Toba. Masz pomysl na obrobke, na swiatlo, ale nie na kadr - tak to widze - moge ?
    I prosze Cie nie rob osobistych wycieczek (vide "mistrzu" ...) - wrzucasz zdjecia wiec tak jak i kazdy uzytkownik forum majacy na koncie troche pstryknietych fot mam prawo do wypowiedzi - gdzie tu "mistrzowanie" ? Hmmm ?

Zapraszam do konstruktywnej dyskusji.
    możesz to widzieć jak chcesz- nie chciałem Ci dokuczyć nazywając Ciebie mistrzem- tak po prostu zwracam się do ludzi
    Co do kadrów to ja jednak widzę w nich coś więcej niż przypadkowe pstryknięcia i będę dalej rozwijał się w swoim kierunku.
    Twoją wypowiedź odebrałem jako łajanie ucznia, który przyszedł do swojego profesora pokazać mu swoje zdjęcia
    Oczywiście niektóre zdjęcia są do poprawki i ja zdaję sobie z tego sprawę. Cały czas się rozwijam ale wybacz, nie będę brał przykładu z naszych rodzimych fotografów deskorolkowych, którzy wszyscy jak jeden robią takie same zdjęcia, że często aż trudno rozróżnić kto je zrobił.
    pozdro i bez nerw panowie.

Domyślnie

1.
    6.
    8.
    Wymiatają te fotki
    || D750 + MB-D16 || D300s + MB-D10 || D80 + MB-D80 || F601 || N50mm f1.8 || S85 f1.4 || T12-24 f4 || N17-55 f2.8 || N24-120 f4 || S70-200mm f2.8 || SB910 || SD9 || S PZ42x ||

Domyślnie

jedynka spoko.. flipek na zdjeciu 3 spoko... piona dla skejcika, ja bym sie nei odwaył na taki waski murek leciec jeszcze flipkiem... dobra sekwojka... nie poodba mi sie tylko lampa w kadrze na zdjeciu numer 2

Domyślnie

Po przeczytaniu postów odnoszę wrażenie, że - zdaniem niektórych - dobre to to, co jest z zachodu (oraz theQ).
    Ale mz dobry jest też "żurek polski". I dobre są zdjęcia moohy.
    NBA napisał, że mooha ma styl. Czyli potrafi doprawić do smaku po polsku. Ja też to widzę.
    mooha, zastosuj się do rady theQ, ćwicz, ćwicz, ćwicz... i pokazuj, jest co oglądać.

Rzuc okiem na zdjecia w branzowych pismach, pogadaj z ludzmi ktorzy foca ten sport a pozniej cwicz, cwicz i cwicz ...
    ... a potem rób wszystko, żeby nie być tylko odtwórcą i naśladowcą (hehe czyli miej własny styl).

ps. theQ - przeglądnąłem Twoje obrazy - być może masz całkowitą, 100procentową rację oceniając zdjęcia moohy... ale dokładnie te same uwagi można by wypowiedzieć oceniając Twoje;

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez telly Zobacz posta
    ps. theQ - przeglądnąłem Twoje obrazy - być może masz całkowitą, 100procentową rację oceniając zdjęcia moohy... ale dokładnie te same uwagi można by wypowiedzieć oceniając Twoje;

rozwin mysl

Domyślnie

Dla tych co przypadła im do gustu seria z deskami w ruchu troszeczkę inne podejście do tematu tutaj

Domyślnie

ma w sobie cos, choć nie rozumiem czerwonego zafarbu w prawej czesci kadru

Domyślnie

może to ogień

poza tym, błyskałem na drugą migawkę i zafarb powstał od świateł latarni, zdjęcie robione po zmroku.

pzdr

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów