Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 19 z 19

Domyślnie

Wersja stiga jest całkiem całkiem tylko trochę z żółcieni bym zszedł! ale w sumie ok

Domyślnie

a moze tak ??

//EDIT
    BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
    Ostatnio edytowane przez MstrG ; 05-02-2025 o 21:23 Powód: brak zdjęcia, wygasł hosting
    Leszek Jarzębowski
    -----------------

Domyślnie

Dziękuję za wszystkie porady. Osiągnąłem taki efekt, będzie na dostateczny?

//EDIT
    BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
    Ostatnio edytowane przez MstrG ; 05-02-2025 o 21:23 Powód: brak zdjęcia, wygasł hosting
    Pozdrawiam Marcin
    Galeria

Domyślnie

Nigdy nie używaj przestrzeni sRGB Ia do czerwonych tematów!!! Czerwień leży poza jej gamoutem, przepala się i robi płaska. Najlepiej robić w AdobeRGB, a potem konwertować do sRGB przed oddaniem do labu.

//EDIT
    Ostatnio edytowane przez MstrG ; 05-02-2025 o 21:24 Powód: brak zdjęcia, wygasł hosting

Domyślnie

@Marcin T,
    wspomniałes coś o pierscionkach, a co to za pierscienie ? Domyslam się że podpiąłęś je do 50mm, jak z przenoszeniem automatyki?

Domyślnie

Tak, kupiłem na Allegro pierścienie Soligora http://www.allegro.pl/item127961419_127961419.html. Przetestowałem na D70 i na F601, przenoszą wszystko na wszystkich obiektywach jakie mam, jestem bardzo zadowolony. Zapłaciłem połowę ceny a wyglądają na wogóle nie używane
    Pozdrawiam Marcin
    Galeria

Domyślnie

a może chciałbyś pozbyć się jednego?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez alexkoz Zobacz posta
    a może chciałbyś pozbyć się jednego?
    Zapomnij
    Pozdrawiam Marcin
    Galeria

Domyślnie

już zapomniałem