No jak najbardziej
Sobota godz 10.00 brama główna PG
Podtrzymuje swoją propozycję jak ktoś chętny z Gdyni to mogę zabrać autem tel. pare postów wyżej
Szukaj
No jak najbardziej
Sobota godz 10.00 brama główna PG
Podtrzymuje swoją propozycję jak ktoś chętny z Gdyni to mogę zabrać autem tel. pare postów wyżej
Moja galeria: www.darko.cal.pl, zapraszam na FB
Super.Czyli jutro,10, przy polibudzie. Dojazd... zdaje się pierwsza lub druga w prawo od traktu konnego? Pozdro
Pozdrawiam, Krzysiek
Nikon D200, S 24-70DG, S 70-300 APO DG Macro, N 50 1.8, N 18-55, Vivitar 70-210 S1, S EF-500 DG Super, itd...
Prawie 90 odwiedzających a chętnych 3 i jeden z poza 3miasta?
No koleżanki i koledzy zapraszamy.
Darko29, odpowiedź na moje pytanie...! Pierwsza, druga w prawo od Traktu? Nie chcę błądzić... Dzięki
Pozdrawiam, Krzysiek
Nikon D200, S 24-70DG, S 70-300 APO DG Macro, N 50 1.8, N 18-55, Vivitar 70-210 S1, S EF-500 DG Super, itd...
Ok nie zrozumiałem od razu![]()
Jadąc od wrzeszcza to chyba druga w prawo na trakcie konnym (krzyżówka ze światłami) na przeciwko przystanku tramwajowego.
Uff więcej grzechów nie pamiętam
Za tydzien w weekend jak pogoda dopisze wybieram sie do Gdyni Oksywie lub na Wyspe Sobieszewska
Ostatnio bardziej bliska jest mi ta 2 opcja - http://www.wyspa.pl/
Wstepie chcial bym dojechac do Swibna i spacerkiem dojsc plaza przez ptasi raj do Sobieszewa. Nie wiem jeszcze czy ma to byc plener dzienny czy nocno-poranny
Jezeli jest ktos zainteresowany to zapraszam
Ostatnio edytowane przez Klos ; 08-10-2006 o 03:20
Witam
Ja chętnie bym się do Oksywia wybrał, już od pewnego czasu się przymierzam do tego, ale jakoś tak samemu mi się nie chce. W które miejsce na Oksywie chcesz iść i o której godzinie?
Na wyspie sobieszewskiej byłem latem, obszedłem cały rezerwat Ptasi Raj, wycieczka fajna tylko żeby zapolować na ptaszory to trza mieć znacznie więcej niż moje 300mm w sigmie.
Natomiast widoczki są tam całkiem fajne.
jesli najblizsza soboa to ja wybralbym sie do Ptasiego Raju z Sobieszewa
To co robimy, ja jestem za Oksywiem godzina 9 lub 10.
nie ukrywam że do Sobieszewa mam trochę daleko
Witam.
Aparat mam od wczoraj, ale chętnie z Wami jutro połażę.
Jadę z Gdańska - mogę kogoś zabrać do Gdyni lub jeżeli jedziemy do Sobieszewa to ludzie z Gdyni mogą podjechać do Gdańska, zostawić samochód i dalej pojedziemy moim (oszczędność PLN).
Do 16 mam odstęp do netu. Potem z przerwami.
Miejsce mi obojętne, czas, lepiej tak o 10 bo jeszcze impreza dzisiaj, ale rano też wstanę
Jeśli Gdynia to poproszę ulicę+miejsce, bo słabo znam (poszukam na mapie)
Ostatnio edytowane przez Karrlos ; 13-10-2006 o 10:25
Co po sprzęcie jak talentu brak.
D70S T 17-75N 50, 80-200 Af-s, błyska po oczach 800
, SS300AW, jakieś filtry, cokiny, cudaki
Skontaktuj się z nami