Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Domyślnie

no kolego! Teraz to pokazałeś gdzie raki zimują bardzo fajne zdjęcie, szkoda że nie wystemplowałeś Loctera, z całym szacunkiem dla niego
    D700 | N16-35/4 | N50/1.4G | N85/1.8D

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dame Zobacz posta
    no kolego! Teraz to pokazałeś gdzie raki zimują bardzo fajne zdjęcie, szkoda że nie wystemplowałeś Loctera, z całym szacunkiem dla niego
    Dzieki.....no jak widac na zalaczonym obrazku wysteplowanie postaci to pare sekund......jednak......zostal celowo

Pozdrawiam!

Domyślnie

Bardzo ładna panoramka niebo bardzo mnie się podoba.
    Pozdro. Wojtek

Domyślnie

Swietnie to wyszlo! podoba mi sie zwlaszcza prawa strona... jest GRUBO!

Domyślnie

dzieki!
    Prawa strone mam obfocona......tyle ze jaks mi nie podchodzi sama chmura z kawalkiem oceanu....a kamolce pokrywala jakas brudna piana....e byla wszedzie.....tak wialo ze ocean sie ubijal Wszedzie bylo pelno piany przypominajace Guinnessa Bez obrazy kolego Guinness to nie o tobie

kulten
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez borregaard Zobacz posta
    Ładne niebo,widać łączenie z lewej nad "klifkiem",zbyt szaroniebieska pianka na falach i wodzie,prawa połowa bardziej klimatyczna.Pożałowałeś deko bardziej zdecydowanego koloru...klimat wieczorku trochę niewyrażny i ten ..Locter w przysiadzie.Przypiliło go coś..?..
    Andrzej ma trochę racji ale i tak świetne zdjęcie. Pięknie zagrało odbicie na plaży i tak panka, mniam.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów