//EDIT
BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
robione na szybko z auta, polecam bagażnik samochodu)
Szukaj
//EDIT
BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
robione na szybko z auta, polecam bagażnik samochodu)
Ostatnio edytowane przez MstrG ; 01-07-2026 o 10:47 Powód: brak zdjęcia, wygasł hosting
Pies jest boski , wie jak się ustawić , a nuż coś skapnie : )
Ostatnio edytowane przez ekonet ; 30-12-2010 o 09:01 Powód: orto. ("a nóż")
Posiadam tylko marzenia, rozsiałem je u twych stóp. Stąpaj lekko, gdyż stąpasz po moich marzeniachâ W.B.Yeats
Niezłe![]()
D70S + N 18-70/3.5-4.5 + N 50/1.8 + T 55-200/4-5.6 + S 10-20/4-5.6 + SB600
Your eyes see only what your mind is prepared to comprehend - Henri Bergson
Generalnie to nie jest żart! W małych miejscowościach na targu można spotkać starsze babcie z ubitymi kurczakami już wypatroszonymi na sprzedaż. Sprzedaż mięsa z samochodu też widziałem. Co prawda samochód niby chłodnia, ale z drzwiami otwartymi na oścież to tak średnio chłodnia...
No i co z tego? Ludzie to jedzą i żyją![]()
jak w Polsce to od razu telefonik do Sanepidu i posypią się mandaciki i to taaaaakie, że hej
plus do Inspekcji Wet.
Póki Cena Czyni Cuda, dopóty takie procedery będą mieć miejsce. Ten samochód z mięsem to ostatni raz widziałem dobre parę lat temu, ale babcię handlującą wypatroszonym kurczakiem to chyba w zeszłym roku. O ile kupnem zeschłej kury i krwi w słoiczku nikt nie był zainteresowany, tak do samochodu to kolejka stała zawsze - miałem okazję widywać często.
Eee tam jeszcze niedawno taka sprzedaż u nas to była norma i nikt nie narzekał.
Teraz mamy już trochę inne czasy,na pewno inne ale czy lepsze?
Ciekawa fotka niby teraz a jakby 20 lat temu w Polsce![]()
-"Żyj na huśtawce życia,Żyj ! Bo tylko raz dany nam czas !!!"-
Skontaktuj się z nami