Jakiś czas temu bylo tu na forum auto podobne to Twojego zdjęcia nr3. Niech autor tamtego wątku zobaczy jak to się robi.
Szukaj
Jakiś czas temu bylo tu na forum auto podobne to Twojego zdjęcia nr3. Niech autor tamtego wątku zobaczy jak to się robi.
Bardzo ładnie.
D300, N50/1.8, N17-55/2.8, N70-300VR, SB800 i inne szpeje.
Bardzo ładne czarno-białe zdjęcia, modelka też śliczna, klimat też ok - czyli wszystko czego oczekuję od fotografii. Bardzo mi się podoba.
"Nie mam problemów z piciem, no chyba że nie chcą podać mi drinka..." Tom Waits
1 i 2 rewelacja
duzy + swiatlo i ostrosc---tak jak lubie![]()
D700 +mb-d10 | D300 | D80 +mb-d80 | n24-70/2.8 | n85/1.8 | n70-300 VR | n18-135| sb900 +Pro flash bracket | 3x sb600 +dyf. lightsphere || Manfrotto190xprob & 804rc2||
calosc piekna. Jedna rrzecz, ktora zwrocila moja uwage to cera modelki. Wydaje mi sie, ze gdyby lekkim blurem ja potraktowac to byloby lepiej. Tak ma zbyt wyrazna fakture. Ale poza tym piekne zdjecia.
Ja nie mogę, jedynka chce zabić, pięknie.
red light, dark room...
Zdjecia super: Przepraszam za OT ale jak patrze na nie to mam ochote ,moje foto graty wrzucic na forumowa gielde i wrocic do tego co mi najlepiej wychodzilo-jazdy motocyklem( a skonczylem ze wzgledu na rodzine).Nie wiem czy tylko ja tak mam ,czy i wam sie zdazalo czuc,ze nie mozecie przeskoczyc pewnego poziomu swoich zdjec( w moim przypadku niskia tym samym stoicie w miejscu,gdzies tam na szarym koncu????Czytam o foto,latam z puszka,chcialem nawet jakies szklo i lampe dokupic ale chyba mija sie to z sensem.Wiec pewnie d90 i troche gratow poszuka nowego wlasciciela
Nikon d700 N d90 Nikkor 18-55VR Nikkor 70-300VR sb900 T 28-75/2.8 S150-500hsm.Ogrom zapalu,umiejetnosci mniej
www.zbokunabok.flog.pl
Skontaktuj się z nami