A więc szanowny kolego GUINNESSts chyba się zdziwisz, foty z Norwegii nie widziały żadnego programu graficznego !
Do tego były robione w jpg-ach ! Recepta jest prosta , dobra pora , odpowiedni filtr i ... Norwegia
"Oczywiscie ze sie da......zapytam jeszcze czy analogowo tez robiles bez wywolywania.....oddajac do fotolabu liczyles na to ze oni je dobrze wywolaja tak?
Photoshop to twoj fotolab i tyle.....to nic zlego!
Da sie fotki robic bez PSa pewnie....."
Kolego Greg77 , nie powiedziałem że użycie ps-a to coś złego wręcz przeciwnie jest to super narzędzie gdzie możemy zdziałać cuda , ja niestety raz że nie mam czasu dwa że jestem z niego noga ( jedno z drugim idzie w parze) to używam go bardzo mało .
Jednak autor Piotrek_K nie powinien zaczynać od pracy z ps-em a od zrobienia wmiarę poprawnego zdjęcia program graficzny powinien być niejako drugi, najpierw dobry kadr, dobra scena , dobre naświetlenie itd itd Zwłaszcza że mamy do czynienia z krajobrazem gdzie nic nam nie ucieknie , gdzie scenę można wielokrotnie powtórzyć , kadry zmieniać itd itd Jeśli ktoś robi knota i walczy z programem graficznym to już jest tworzenie grafiki a nie zdjęcia. Ot i to miałem na mysli![]()
Szukaj

Odpowiedz z cytatem
Skontaktuj się z nami