Trzecia jest super,ale i reszta bardzo ok.
W Sobotę jadę na 10 dni do Zakopca jak wrócę to tez się pochwalę![]()
Szukaj
Trzecia jest super,ale i reszta bardzo ok.
W Sobotę jadę na 10 dni do Zakopca jak wrócę to tez się pochwalę![]()
bardzo ładne fotki, szczególnie podobają mi się panoramy
i tam tak można sobie pójść w trampkach/szpilkach i na wszelki wypadek z parasolem???
W Tatrach byłem raz, przechodziłem przez Zawrat do Doliny Pięciu Stawów, wrażenia były niesamowite i utwierdziły mnie w przekonaniu, że Beskidy lepsze.
Foty mi się bardzo podobają. Czuć przestrzeń. Czuć że to miejsce jest groźne...
Czymtasem... pozdrawiam bombelkowo
tak, to z Łomnicy
Ta mama grupka byla dobrze przygotowana do schodzenia - kaski, pelna asekuracjia, obuwie, nawet rekawiczki. 1/2 godziny przed nimi schodzilo dwoch jegomosciow w plociennych spodniach i polbutach, sweterkach - zgroza. Absolutny brak wyobrazni.
To moze kilka zdjec schodzacych (tych rozumnych):
".....a nie mowilam ci, ze Nikonami robi sie najlepsze zdjecia? To musiales kupic tego gownianego canona i sam sie o tym przekonac....." malżonka, listopad 2009
Jezuuuu! Wymiękłem. Kocham góry a Tatry to już w ogóle. Wszystkie piękne.
N
za 4 osobowa rodzine zaplacilem 110 ojro - tam <=> powrot, tyle, ze ze Skalnego Plesa scodzilismy bocznymi szlakami, wiec mozna bylo nie kupowac calego powrotu.
Nie wiem, czy jest obowiazek schodzenia / wchodzenia z przewodnikiem jak na Gerlach, ale tych dwoch gosci na pewno nie bylo przewodnikami![]()
".....a nie mowilam ci, ze Nikonami robi sie najlepsze zdjecia? To musiales kupic tego gownianego canona i sam sie o tym przekonac....." malżonka, listopad 2009
1 i 4.
seek & destroy
Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...
Skontaktuj się z nami