Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Domyślnie Na początek coś z Wrocławia

Można bić. Dopiero się uczę i... chętnie się nauczę.

Domyślnie

Jedynka mi się podoba. Dwójka mniej (obróbka mi trochę nie pasuje) ale też ciekawa. Na dwójce widać plamy z matrycy. Matryca do wyczyszczenia, plamy do występlowania.
    D300, N17-55, BW UV MRC, BW POL MRC, ThinkTank 30

Piotr_ek
    Gość

Domyślnie

No dobra - i powiedz mi drogi autorze gdzie tu jest pejzaż ?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Piotr_ek Zobacz posta
    No dobra - i powiedz mi drogi autorze gdzie tu jest pejzaż ?
    Otóż dokładnie w TU komentowałeś zdjęcie kolegi TORMENTOLA i nawet się nie zająknąłeś, że coś nie teges. A jedno ujęcie robiliśmy stojąc obok siebie. Jeśli wrzuciłem wątek w złym miejscu, to przepraszam.
    Pozdrawiam wszystkich

Domyślnie

Pozwoliłem sobie zamieścić poprawioną wersję Uniwerku. Mam nadzieję,że poprawioną...

Domyślnie

Uniwerek na jedynce zdecydowanie ciekawszy. Nowa wersja jakaś płaska, bez kontrastu, w dziwnych kolorach.

kulten
    Gość

Domyślnie

Po poprawce zdecydowanie lepiej choć wysoce za ciasno. Warto pomyśleć o szerszym szkle na kiedyś .
    2jki zdecydowanie wrzucać nie powinieneś.

Edit: kolorystycznie 1nka faktycznie lepiej niż poprawka ale kadrowo poprawka znacznie zyskuje.

Domyślnie

Marcin, gdybym dwójki nie wrzucił, to bym się nie dowiedział, że nie powinienem

Domyślnie

Przeglądając #1 moglem sobie przysiąc, ze już gdzieś to zdjęcie widziałem... Dwójka super... mam słabość do wodospadów.

Domyślnie

Sebastian, kolega TORMENTOL wrzucił zdjęcie robione w tym samym czasie. Dzięki za odwiedziny.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów