Szukaj
Jak się uprzeć, to idzie tam nawet przeczytać "3HÓJE"
No dobra - to już wiemy co można przeczytaćA teraz możemy już spokojnie porozmawiać o zdjęciu...
Tytuł wypatrzony genialnie, na szczęście (dla mojej psychiki) nie potrafię odczytać całego zwrotu
A samo zdjęcie, niestety mnie nie przekonuje/porywa, mimo dobrego światła. Wszystko poprawnie, ale jakieś takie zwykłe. Co nie znaczy, że złe, ale widziałem w Twoim wykonaniu lepsze...
Nie widzę za bardzo uzasadnienia dla tego kwadratu - prostokąt w mojej ocenie byłby ciekawszy.
Z przykrością oglądam "schodki" na krzywych liniach m.in. dachu i okien.
Sebastian
creep - mama w takim razie nadzieję, że kolejne zrobię takie które znów Ci się spodobają
harb - dzięki za opinię
S_Beast - jeśli chodzi o schodki to ja też je oglądam z przykrością, ale taka jest ta cholerna technika cyfrowa i przy takich liniach (łagodnie ukośnych) to zawsze widać najwyraźniej - co nie znaczy oczywiście, że nie da się tego efektu zminimalizować i pewnie ktoś kto siedzi w przetwarzaniu obrazów potrafił by to zmniejszyć z lepszym skutkiem
A co do kadru - jest kwadrat bo zdjęcie było z założenia planowane jako kwadrat, prostokąt poziomy, ze względu na otoczenie, nie wchodzi w grę, pionowy już prędzej, ale do mnie akurat nie przemawiał w żaden sposób.
Skontaktuj się z nami