Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: z wyspy Aran

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie z wyspy Aran

Czymtasem... pozdrawiam bombelkowo

Domyślnie

Hmm. Jak patrze na chatke to jak w domu Prosze Pana! Czyli to Irlandia. Niby przydlugasne ale tajemnicze i z irish climate!!!

Domyślnie

IMO powinieneś je trochę dopieścić, brakuje tego 'wow' do którego już nas zdążyłeś przyzwyczaić.

Domyślnie

Mam mieszane uczucia co do tej fotografii. Z jednej strony ciekawy motyw i proba kreatywnej kompozycji. Z drugiej strony morze robiace wrazenie "przybrudzonego", dominujace w kadrze. Wydaje mi sie, ze jednak lepszym pomyslem byloby umiejscowienie domku wyzej w kadrze i rezygnacja z nieba. Tym samym uchwycilbys wiecej podlogi i scena bylaby mz ciekawsza.
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez malasana Zobacz posta
    Mam mieszane uczucia co do tej fotografii. Z jednej strony ciekawy motyw i proba kreatywnej kompozycji. Z drugiej strony morze robiace wrazenie "przybrudzonego", dominujace w kadrze. Wydaje mi sie, ze jednak lepszym pomyslem byloby umiejscowienie domku wyzej w kadrze i rezygnacja z nieba. Tym samym uchwycilbys wiecej podlogi i scena bylaby mz ciekawsza.
    tez tak mysle - przekadrowanie (moze nawet poziom) byłoby dobrym sposobem porawienia odbioru tego zdjecia

Domyślnie

... małżonka będzie nie pocieszona, bo to zdjęcie bardzo się jej podoba. Mnie mniej, ale często ma racje...

Małe sprostowanie... zdjęcie pochodzi z wysp Aran, a nie z wyspy Aran. Dokładnie z Inishmore. Jedna literka, a kilometrów sporo.

Co do przekadrowania, to można tylko w górę lub w dół. Po prawej i po lewej mamy architekturę współczesną, która mi tu nie pasuje.
    Czymtasem... pozdrawiam bombelkowo

Domyślnie

Bajeczne, po prostu bajeczne...

PS
    Przyszedłem tu po raz drugi i już widzę, że zniszczyłbym tyczkę z LD

Domyślnie

Trochę przostrzone. No i tą tyczkęw LD też bym wywalił..
    D610. 50/1.8D, 24-120/4. www.zbyczo.com

Uprawnienia umieszczania postów