Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: Gosia II

Domyślnie Gosia II

Gosie juz znacie ;] make up i stylizacja jak zawsze Ewcia

trochę rogato;] czerwień ma byc podoba mi sie z niebieskim
    1.

2.

3.

Domyślnie

jedynka do mnie nie przemawia, zdjecie po lewej MZ - zly kadr. 2 fota to juz inna bajka - mieciutko i jak dla mnie bardzo OK. 3- zwykly pstryk, bez szału.

Domyślnie

Jak dla mnie to trójeczka najlepsza

Domyślnie

Jedynkę widziałam już na digarcie, bardzo mi się podobała.
    Trójka... o matko, totalnie mnie pochłonęła. Piękna fotografia. Wielkie gratulacje.

Domyślnie

siema taryll

GOSIA LOVEE jest najlepsza !

Domyślnie

Wszystkie prace są bardzo dobre. Podobają mi się.

Jedynka technicznie i świetlnie oraz modelka ładnie zapozowała, natomiast kadr mnie nie urzekł. Dwójka super - czysto, ładnie. Trójka byłaby jeszcze lepsza gdyby nie jeden element, który trochę mi przeszkadza. Mianowicie równiutka ręka bez załamań i zagięc idąca pzez cały kadr po lewej. Jakoś nie komponuje mi się tutaj z naturalną formułą zdjęcia - wygląda trochę sztucznie, geometrycznie i abstrakcyjnie. Ale ja dziwny jestem. Poza tym podoba mi się bardzo słoneczny klimat i wydobycie koloru z jachtu (?) w tle.

Mam też wrażenie po raz któryś, że dziwnie obrabiasz oczy i robią się przez to rozmyte i trochę odrealnione. Białka też jakby przechodziły innymi kolorami. Nie przeszkadza to w odbiorze, a może na niego wpływa, ale jest takim intrygującym punktem ostatnich zbliżeń. Nie wiem, czy zupełnie czysto i poprawnie byłoby lepiej, tak jest pewna "inność" być może zależna od cech modelki w jakimś stopniu.

Domyślnie

3ka- dla mnie Bomba.
    Pozdrawiam Piotr Nikon z8 z50 + Tamron 90 f2,8 + sb600 +nikkor 18-105 + tamron 150 600 G2

Domyślnie

rafael co do samych zdjęć to są fajne i ładne.
    Ale mam natomiast jedną uwagę co do pokazania skóry. Widać różne podejście bo pokazałeś 3 zdjęcia. Zwłaszcza chodzi mi o 2 i 3. Skóra jest na jednym (3) poddana "glamuryzacji" a na 2 już dużo, dużo mniej i ta różnica mnie jako oglądającego trochę .... drażni. Jeśli to jest set to moim zdaniem skórę starałbym się obrobić jednakowo nawet jeśli 2 jest "chłodna".
    Takie moje uwagi.

Pozdrawiam
    FUJI X-T3/18-55/35 1.4

Domyślnie

tak retusz skory wciąż trenuje co widac na zdjęciach oczy staram sie aby zawsze modela byla lekko zamyślona rozmarzona itp tak kadry tez jak dla mnie sa zbyt ciasne tak Otiv Gosia jest super;]

Domyślnie

swIetne trzaskasz te zdjecia
    2 i 3 TO moje typy. piekna modelka!

fajne dodatki zostaly uzyte

masz we mnie fanke Rafael
    D50 + S30 1:1,4 + Nikkor'y

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów