Jestem ciekaw waszej opinii - szczególnie chodzi mi o obróbkę...
Co o tym sądzicie?
Szukaj
Jestem ciekaw waszej opinii - szczególnie chodzi mi o obróbkę...
Co o tym sądzicie?
D7000, N 17-55, N 35, SB, MB-D11, EIZO, EPSON, VELBON, NNJ
ech...
moze ja to z innych rejonów jestem ale ślubniaki powinny pokazywać deko przygotowań i kilo panny młodej w całym jej przepychu
tu mamy kilo przygotowań i zero przepychu więc może poczekam na następne kadry![]()
Dla mnie zdecydowanie za bogato w szczegóły w tych kadrach, nie wiem na kim/czym skupić uwagę.
Przydałaby się mniejsza GO.![]()
OMG, I have finally discovered what's wrong with my brain: On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left.
Ludzie - napiszcie coś o samej obróbce kolorów...
Kadry i tło zostawcie w spokoju - tego już nie zmienię![]()
D7000, N 17-55, N 35, SB, MB-D11, EIZO, EPSON, VELBON, NNJ
mihow podobają mi się te rajtki na głowie w avatarze
co do zestawu to 3 było by dość bo z 6 robi się galimatias
Żółto pomarańczowo. A lewy dolny jeszcze różowo.
Dawno nie widziałem takiego *******nika na obszarze 940 na 595 pikseli![]()
Naprawdę. Sadzę, że nawet na trzeźwo nie byłby w stanie wyciągnąć z tego esencji, tak aby odpowiedzieć Ci na pytanie. Ogólnie ładnie, kolorowo, ale konrektych opinii na temat obróbki czy kolorystyki nie jestem w stanie przedstawić.
Wydaje mi się, że mógłbyś nałożyć jakąś przyjemną beżową tintę, żeby stonować trochę te wszystkie kolory i/lub zestawić kolor z bw.
Nie mogę się też powstrzymać jeśli chodzi o kadry. Szkoda, że nie wykorzystałeś luster, żeby ostrzyć na odbicia. Środkowe dolne mogłoby naprawdę dobrze wyjść ostrzone na odbicie w tym małym lusterku.
pzdr![]()
Skontaktuj się z nami