Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Domyślnie Czerwcowe zmagania - 66 Rajd Polski

Poniżej wrzucam kilka swoich fotek z Mazur... jest to mój fotograficzny debiut rajdowy. Interesuje mnie, co powiecie na moje kobiece oko

Domyślnie

3 i 5 chyba najlepsze kadrowo,chociaż na 5 bym zrobił cos z niebem bo za jasno jak dla mnie

Pozdro

Domyślnie

Chyba gdzieś te fotki widziałem... Kontrastu brak, kolorki wyprane. Kadry nawet nawet.
    Pozdrawiam Kuba
    www.hqfoto.pl
    Nikon D610 + 35mm + 85mm + SB-600

Oszczędny w słowach Awatar _luke_
    Miasto
    Ząbki k.W-wa

Domyślnie

3 najlepsza
    Pozdrawiam lukasz
    D90 | N50/1.4 | N18-200 | N17-55 | N10.5 | T17-50 | T28-75 | S20/1.8

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Qubczyk Zobacz posta
    Chyba gdzieś te fotki widziałem...
    możesz rozwinąć myśl?

Cytat Zamieszczone przez Qubczyk Zobacz posta
    Kontrastu brak, kolorki wyprane.
    moim zdaniem zdjęcia wyglądają naturalnie (Twoje fotki z rajdu są jak dla mnie zbyt jaskrawe), ale to oczywiście kwestia gustu.

Domyślnie

U mnie kolory wyglądają ok - bez popadania w skrajną, cepeliowo-jarmarczną przesade z suwakami. Nie każdy jest zwolennikiem oczojebnej, radioaktywnej trawy. Jest naturalnie i dynamicznie - szczególnie na 5 i 6. Trzymaj tak dalej dziewczyno - początki są zawsze trudne. Jak na pierwszy raz - super.

Domyślnie

yoopee, masz rację - kwestia gustu. A to, że gdzieś te fotki widziałem - wydawało mi się, że widziałem je już na jednym forum fotograficznym, ale przejrzałem je i nie mogę ich znaleźć... Wstawiałeś gdzieś je jeszcze??
    Pozdrawiam Kuba
    www.hqfoto.pl
    Nikon D610 + 35mm + 85mm + SB-600

Domyślnie

na żadnym innym forum tych zdjęć nie wystawiałAm, więc na pewnie ich nie znajdziesz...

Domyślnie

Beson - widzę, że na temat zdjęć się nie wypowiadasz , ale dziękuję za komentarz Tobie i wszystkim wcześniejszym osobom

Uprawnienia umieszczania postów