Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Domyślnie Historia jednego urlopu

Trochę z różnych katergorii, ale nie będę się rozdrabniał bo wszystkie "przyrodnicze". Ot taka bardzo skrótowa historia fotograficzna jednego tygodnia na działce. Różna obróbka, różne motywy. Zapraszam do komentowania.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

Domyślnie

do mnie mówi 9 i 11 fajny klimat zatrzymany szczególnie na dziewiatce, a na 11 widzę MOC natury
    D80; D300s - N18-55 VR; N70-300VR, N50-1.8, czasami Sigma 170-500 lub 150-500

http://www.photoblog.pl/zprkangur/profil
    https://www.facebook.com/zprkangur

Oszczędny w słowach
    Miasto
    woj.Łódzkie

Domyślnie

Fajowa 9. Fajnie złapany moment z tymi delikatnymi "promieniami". ja bym obniżył przy fotografowaniu punkt widzenia tak aby pokazało się więcej konturu kapliczki (z płotkiem) - znikły by te płoty po prawej...
    11 rewela!!! jak powiedział zprkangur moc natury.

Domyślnie

Nie no, 11 rewelka.

Jakby jakaś lawina schodziła.
    Jeżeli zabałaganione biurko jest znakiem zabałaganionego umysłu, znakiem czego jest puste biurko? A.E.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Klatka Zobacz posta
    Fajowa 9. Fajnie złapany moment z tymi delikatnymi "promieniami". ja bym obniżył przy fotografowaniu punkt widzenia tak aby pokazało się więcej konturu kapliczki (z płotkiem) - znikły by te płoty po prawej...
    11 rewela!!! jak powiedział zprkangur moc natury.
    Co do tego płotku to go zostawiłem specjalnie - mam kilka różnych ujęć i bez niego tak jakoś łyso i brak odniesienia. Przynajmniej dla mnie. Stąd wybrałem celowo ten kadr akurat (a niżej już się chyba nie kładłem - brak live view... ).
    Co do 11 - to pierwszy i być może ostatni raz w życiu widziałem taką chmurę. Przypadkowo spostrzeżona i sfotografowana z ganku działki dosłownie. Bałem się, że za chwilę się rozpłynie.

Dzięki za komentarz, obawiałem się trochę kiczowatości kapliczki, ale może nie jest tak źle

Domyślnie

Jedenastka niesamowita, raz w życiu coś podobnego widziałem, choć jechałem z ludźmi to zatrzymałem autobus i oglądałem, do dziś pamiętam ten widok.
    Pozdrawiam Zbyszek
    D90, D700 + MB-D10 / Sigma 10-20, 24-70 HSM, 150-500. SB-900
    Sony HDR SR 11

Uprawnienia umieszczania postów