Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 27

Wątek: Widoczek...

Domyślnie

Super niebo i kolory na jedynce, 2 slabsza, ale tez niezla
    60D+ 10-200 f3.5 IS USM|Travelphoto
    Semper in altum

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ArtX Zobacz posta
    bardzo ladnie i kolorowo czyli... jak zwykle
    zgadzam się

Domyślnie

A ja podpytam tak z ciekawości - skąd ziarno? To analog czy wysokie ISO, czy ciągnięta obróbka?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mOSAd Zobacz posta
    A ja podpytam tak z ciekawości - skąd ziarno? To analog czy wysokie ISO, czy ciągnięta obróbka?
    Na drugim ,to ISO dało znać o sobie....
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Na pierwszym - za ciemne i nienaturalne niebo, poza tym kadr mi odpowiada. Drugie troche za szare jak dla mnie.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Locter Zobacz posta
    Na pierwszym - za ciemne i nienaturalne niebo, poza tym kadr mi odpowiada. Drugie troche za szare jak dla mnie.
    To może to ...?..

Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

To są po prostu klasyczne - w Twoim wykonaniu - krajobrazy. Urzekają !
    NIKON

Domyślnie

Mam podobne odczucia. Ale za to bonusik jest niezły

Pozdrawiam Jarosław Stryjewski. blog

Domyślnie

1-ka,..Kadr jak dla mnie '['dziwny'', wszystko dzieje się po lewej stronie, niepotrzebny klin trawy,..do tego to ciemno niebieskie niebo,..jakoś nie trafia ta fotografia do mnie.
    2-ka,..Szare, ale wcale mi to nie przeszkadza,..wręcz przeciwnie, w tym forumowym trendzie do preferowania ślicznych, kolorowych ''widokówek'' /poza kilkoma kolegami którzy wiedzą o co w tej ''zabawie'' chodzi / jest to propozycja w której i kadr,.. i kolor, jest adekwatny do miejsca oraz warunków świetlnych.
    3-ka,..Na kolana nie powala, choć może się podobać, jest to średni poziom jak na Ciebie , bo widywałem tu Twe znakomite fotografie, i do tego poziomu w ocenie się odnoszę...Pozdrawiam.

kulten
    Gość

Domyślnie

Też tak myślę. Choć i bonus ma dziwnawe niebo ale w Twoim stylu więc nie marudzę .

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów