Close

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 45

Wątek: Takie same Migi

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez deoc Zobacz posta
    Poza tym powiem szczerze, ze ja czesto tez cos ustawie w puszcze - a za 2dni zaczynam robic zdjecia odruchowo i po kilkunastu zdjeciach zauwazam dopiero ISO
    No to jest niestety klasyczna pulapka. Ja po ktoryms razie robie teraz tak, ze po skonczonym foto ustawiam puche do wartosci domyslnych (swoich domyslnych nie producenta).

A zeby sobie toto ulatwic, to rzeczy ktore najczesciej zmieniam w menu wrzucilem sobie do 'my menu'.

I teraz reset do moich ustawien standardowych wyglada tak, ze zerkne na wszystkie przyciski na korpusie (iso, wb itd, autofocus, pomiar swiatla, korekcje) a nastepnie szybko przejrze moje menu. Calosc po odrobinie wprawy zajmuje kilkanacie sekund.

Sławomir Szychowski Awatar Sl@wcio
    Miasto
    Golczewo/Szczecin
    Wpisów
    6

Domyślnie

Tylko spytałem, może się czegoś nauczę.
    Lepszy badacz exifa niż histogramu ;-D

Domyślnie

Aż oczy przetarłem , Tadziu wystawił zdjęcia ))
    Muszę przyznać, że udany debiut i to bardzo, Teraz to już będzie normą , że będziesz wystawiał swoje prace
    pozdrawiam.
    Nikon D300

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sl@wcio Zobacz posta
    .... tylko dlaczego ISO 1000 ? wiem wiem... D3 da radę , ale poza tym...?
    Fociłem szybkie ślimaki i musiałem mieć czasy 1/8000 - a na poważnie zapomniałem ale dobrze wyszło

Domyślnie

Dobry debiut. Spoko sie oglada.
    Teraz juz wiem kto to jest "Tadziu" ten cwiczacy z Dyzkiem (Kapitanem chyba).
    Pozdrawiam. Michal.

Domyślnie

Gratulacje
    A tak w ogóle to dlaczego się nie przyznałeś kolegom że z ciebie taki fachura że takie tam fotki to ty jak przystało na twardziela "z biodra strzelasz"

Domyślnie

A hehehe noo ostro wydało się, ładuje zdjęcia aparatem jak z Mosberga (Imperatora), z biodra
    Na zdrowie!!! Dawaj mi tu na FEJS
    Gram w Totolotka i nie zawaham się wygrać!!!

Domyślnie

Dwa słowa : Witaj i Brawo !
    D610. F801s. N28-70/2,8. N50/1,4D. N55/1,8micro. N85/1,4. N70-200/2,8VR. Sb800. LP mini trekker

Domyślnie

Tadziu gratuluję debiutu wyszło elegancko ,fajnie że w końcu zdecydowałeś się na wystawianie zdjęć na forum - czekam na kolejne.
    Pozdrawiam Piotr Nikon z8 z50 + Tamron 90 f2,8 + sb600 +nikkor 18-105 + tamron 150 600 G2

Oszczędny w słowach Awatar _luke_
    Miasto
    Ząbki k.W-wa

Domyślnie

ostanie nie trafione?
    Pozdrawiam lukasz
    D90 | N50/1.4 | N18-200 | N17-55 | N10.5 | T17-50 | T28-75 | S20/1.8

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów