Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Wątek: Gosia

Domyślnie

ad. 1 - za mała głębia ostrości - ciężko się to ogląda,
    ad. 2a - płasko i nie podoba i się rozmycie tła, te półksiężyce denerwują,

Domyślnie

bokeh na 1 zacny to 50 1,8?
    szkoda że ostrość wylądowała na czubku nosa

Gaduła Awatar NBA
    Miasto
    Jarocin, Wielkopolska

Domyślnie

Świetne... 2 i 3 Wybitne...

Domyślnie

3 naj
    D50 + S30 1:1,4 + Nikkor'y

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez robertost Zobacz posta
    ad. 1 - za mała głębia ostrości - ciężko się to ogląda,
    ad. 2a - płasko i nie podoba i się rozmycie tła, te półksiężyce denerwują,
    Po obejzeniu fotek (!sic), w Twojej galerii, doszedlem do wniosku, ze chyba powinienes jeszcze troche pocwiczyc, zanim zaczniesz krytykowac tego typu zdjecia.

Jesli chodzi o zdjecia rafael'a to wszystkie 3 jak dla mnie swietne !
    Najlepsza moim zdaniem 1.

Domyślnie

świetna modelka, ma rysy twarzy które aparat bardzo lubi
    czy na 1 ostrość jest celowo na okularach? paznokcie są niedokładnie pomalowane- normalnie bym to olał, ale przy takim zbliżeniu i ostrości na nich... nie powinno się tego pomijać
    2- modelka sympatycznie zagrała... ale razem z 3 widziałbym to chyba w nieco innej scenerii. Na 3 podoba mi się skośny układ plam przepaleń- fajnie izoluje modelkę
    http://www.ozzy.maxmodels.pl
    Ortografii uczą w podstawówce, więc nie tlumacz się, że nie studiowałeś polonistyki.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nigel Zobacz posta
    Po obejzeniu fotek (!sic), w Twojej galerii, doszedlem do wniosku, ze chyba powinienes jeszcze troche pocwiczyc, zanim zaczniesz krytykowac tego typu zdjecia.
    .
    Proponuję nie komentować dorobku komentujących, a zdjęcia. Ewentualnie odnieść się do samych uwag. Uważasz, że uwagi były niesłuszne? A ja się z nimi zgadzam.
    Dodam jeszcze taką obserwację od siebie, że nie wiem co się dzieje z (za?) czapką na zdjęciu numer dwa. Chodzi o jej lewy kontur - nagle dostała jakby kolcy. Zgaduję, że to taka gra cieni i ciemne liście w tle taki efekt dają. Taki dysonans w stosunku do reszty obłych konturów.
    Najlepsza trójeczka, światło strasznie mocne, ale zdjęcie takie przekorne i przez to ciekawe. Jedyneczka trochę za bardzo pojechana i mdła w oczach, dwójeczka za sztuczna.

Domyślnie

wypowiadać sie każdy może dlatego wystawiam tutaj zdjęcia aby czytac wasze opinie;]i pracować nad warsztatem

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów