Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Irlandia inaczej....

Tak jako proba Kita 18-105VR, po ostatnim wypadzie musze sie do niego przyzwyczaicz...mam nadzieje ze naprawie swoje podstawowe szkielko szybko....

Domyślnie

Daje rade ten kit, obrazek niczego sobie, dobrze zrobiony standardzik

Domyślnie

No, ja się muszę na razie zadowolić tym kitem . Co do zdjęcia, to mi się podoba ta naturalność... trochę mi przypomina John-a Hedgecoe

Pozdrawiam.
    Nikon DX

Domyślnie

Dobre light-owe kolory. Milo się ogląda

Domyślnie

Wow.....mam sporo z tego wyskoku za miasto....musze widocznie popracowac na tymi zdjeciami.....
    Wykozystalem moment kiedy niebo bylo ladniutkie i zero wiatru.....na jeziorku pelne lusterko
    Dzieki za pochlebne opinie....a co do KITa to po ostrym jak brzytwa Tamronie ciezko mi sie przyzwyczaic do mydelka
    Dlatego tez kombinuje jak tu ostrzyc zeby cos z tego bylo.....

Jako ciekawostke powiem ze w tej wodzie bylo tysiace rybek ok 2-3cm i na moich oczach szczupak polowal....rewelacyjny widoke....jednak zanim zalozylem polara zeby cos ustrzelic przy tych refleksach.....to juz bylo po akcji, trwalo to z 1m

Domyślnie

Naturalna kolorystyka, podoba mi się,
    świetne odbicia na wodzie.
    Pzdr, Andrzej

Fotografia to sztuka uchwycenia momentu .

Domyślnie

Takie trochę nie Twoje ale za to bardzo przyjemnie kolorki bardzo naturalne.
    Pozdro. Wojtek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wojtek6308 Zobacz posta
    Takie trochę nie Twoje ale za to bardzo przyjemnie kolorki bardzo naturalne.
    Hehe po ostatnim komentarzu Boregarda "...daj coś z lądu...przecież mają historię,w czymś mieszkają ,żyją tam....", postanowilem pokazac cos bardziej przyziemnego

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    Hehe po ostatnim komentarzu Boregarda "...daj coś z lądu...przecież mają historię,w czymś mieszkają ,żyją tam....", postanowilem pokazac cos bardziej przyziemnego
    I dobrze zrobiłeś bo to b.ładne jest... i wygląda ładnie ,ładniej niż te "przymulone" http://forum.nikon.org.pl/showthread.php?t=110494 , klify ostatnie....
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez borregaard Zobacz posta
    I dobrze zrobiłeś bo to b.ładne jest... i wygląda ładnie ,ładniej niż te "przymulone" klify ostatnie....
    Eeeee nutka zazdrosci???
    Zartuje!
    Jakos lubie wybrzeze oceanu.....panuje tam niesamowity klimat zwlaszcza wieczorem i mam tylko 1h jazdy samochodem.....
    Mam tez sporo takich normalnych miejscowek....ale czasu brak....wiec jak wyskakuje gdzies raz w tygodniu to jade juz dalej
    Mam nadzieje ze niedlugo znowu pojade w gory 120km Tutaj wszedzie blisko!
    A co do tych przymulonych.....to niestety jest koncowka seryjki i takie wyciagane sa

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów