Close

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 31

Wątek: Love over gold

Domyślnie

bardzo fajne zdjęcie ....bardzo Cię zmoczyło ?
    pozdrawiam, Łukasz

Domyślnie

I znowu pięknie mój Panie, pięknie.

Domyślnie

kulten ja ciebie prosze.....ale to bardzo....zmien serwer na ktory wklejasz foty....nigdy w pracy nie widze twoich fot....blokuja mi ten serwer

kulten
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    kulten ja ciebie prosze.....ale to bardzo....zmien serwer na ktory wklejasz foty....nigdy w pracy nie widze twoich fot....blokuja mi ten serwer

To ładnie pracujesz . Ok i specjalnie dla Ciebie:

kulten
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Frenczu Zobacz posta
    bardzo fajne zdjęcie ....bardzo Cię zmoczyło ?
    Dzięki. Przy tym zdjęciu tylko do pasa ale przy następnym ujęciu, w miejscu gdzie Sebastian mnie sfocił jak szedłem zmoczyło mnie do piersi zalewające torbę ze sprzętem i telefon .

Gaduła Awatar NBA
    Miasto
    Jarocin, Wielkopolska

Domyślnie

Świetne jest to fakt...

Domyślnie

Prawda, prawda... już żegnałem Nikosia i Sigmę Marcinka... ależ jakie moje zdziwienie było gdy wyciągnia rękę jak żuraw 1m ponad poziom wody, ratując swoje "maleństwa"

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kulten Zobacz posta
    [CENTER]To ładnie pracujesz . Ok i specjalnie dla Ciebie:
    No sluzba nie druzba Zacharowuje sie A oczy bola od przegladania neta...i tak prawie kazdego dnia

Zdjecie doskonale.....dzieki za fote
    Ogladanie takich zdjec to przyjemnosc....

A wracajac do zmoczenia to cholerna slona woda potrafi niezle zalatwic sprzet......do tej waszej fotografii morskiej to by trzeba wam wetsuit nabyc

kulten
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    No sluzba nie druzba Zacharowuje sie A oczy bola od przegladania neta...i tak prawie co dziennie

Zdjecie doskonale.....dzieki za fote
    Ogladanie takich zdjec to przyjemnosc....

A wracajac do zmoczenia to cholerna slona woda potrafi niezle zalatwic sprzet......do tej waszej fotografii morskiej to by trzeba wam wetsuit nabyc
    hehe, dobre dobre, Polak potrafi .

Wczoraj bardziej os słonej wody niebezpiecznym okazały się skały na które spadła mi torba ze sprzętem. Skasowała się poziomiczka i blokada przytrzymująca lampe. Całe szczęście tylko tyle .

Dzięki.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kulten Zobacz posta
    hehe, dobre dobre, Polak potrafi .

Wczoraj bardziej os słonej wody niebezpiecznym okazały się skały na które spadła mi torba ze sprzętem. Skasowała się poziomiczka i blokada przytrzymująca lampe. Całe szczęście tylko tyle .

Dzięki.
    Eeeeech co do skal to nic mi nie mow....kolano mam jak u pieciolatka a o szkielku pewnie wiesz....

Eeee ale ja tak legalnie siedze....taka praca No tzn. siedze przed kompem a ze net jest i nie ma nic innego do roboty......to siedze na forum

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów