Close

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 34

Domyślnie

Eleganckie. Szeroki kąt i bliski kontakt z wykonawcą to jest to! Nie żaden tam super-tele-morele obiektyw

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nikuś Zobacz posta
    Kiedyś długo maltretowałem pierwszą płytkę. Taką muzyczke trzeba słuchac głośno .
    Dokładnie miałem to samo, na okręgło pamiętam, że dokładnie tak samo katowałem HOUKa i ich Transmission Into Your Heart hehe
    red light, dark room...

Domyślnie

He he dokładnie, słuchało się.
    Co do fotki to bardzo dobra, esencja fotografii koncertowej. Nie zawsze ma się taki dostęp do artysty.

Motorniczy
    Gość

Domyślnie

Rewelacja !

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez loki_p Zobacz posta
    Eleganckie. Szeroki kąt i bliski kontakt z wykonawcą to jest to! Nie żaden tam super-tele-morele obiektyw
    Jak sie ma szczescie wejsc na estrade to i tak sie ma. Inaczej pozostaje super-morela
    ----------------
    Zdjecie sie podoba i to bardzo
    D300 N 10.5 / N12-24mm (f4)/ N28 (2,8 )/N 50 (1,8 )/N 80-200 (2,8 ) /N 300 F4/ SB-800/Sekonic L-508

Domyślnie

Super zdjęcie...tylko szkoda, że ten "Pan" nie jest cały na tle publiki i tego ciekawego nieboskłonu - tło za głową jednak trochę rozprasza

Domyślnie

Dzięki wielkie Warunki były jakie były, niestety trzeba było się uwijać, żeby kamera jeżdżąca na dole nie spotkała się z dołem fotografa. Poza tym w zasadzie cały czas mogliśmy robić tylko z boku więc i kąty były ograniczone. Dobrze, że w ogóle podszedł a mnie udałe się wyjść przed pana z czerwonym paskiem na obiektywie

Domyślnie

Kurcze, kapitalna fota, beret z głowy! Znam foty grabola choćby z koncertów z Graffiti i muszę przyznać, że są coraz lepsze

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów