Szukaj
Te zdjęcia powinny znaleźć się w książce jako przykład "Jak podczas zachodu nie zrobić kiczowatego zdjęcia" Już widzę ten czarny pień...
Świetne zdjęcia Janku![]()
How do I do that? I f***ing try. - Gary Vaynerchuk
!BLOG
Jakiś taki zawiedziony jestem.
Jedynka ma ładny pierwszy plan i tyle, a dwójka ma ładne niebo i też tylko tyle.
Nie potrafię napisać dlaczego te zdjęcia mi się nie podobają...
Czymtasem... pozdrawiam bombelkowo
jedynka ma ładny pierwszy plan i ciekawy drugi, a dwójka lajtowa z ładnym niebem i palikami na samym dole - taki minimal - to mój punkt widzenia
wiem to nie irlandia niestety, to zwykły polski bałtyk - ale mnie on się podoba a takich prostych ujęć robię duzo - ale ma prawo Ci się nie podobać, oczywiscie![]()
UUUf. Klasyka !!!
pozdrawiam
Mariusz
Dwójka, zdecydowanie dwójka... pomimo pionowego kadru bardzo mi się podoba. Elementarzowy przykład bardzo poprawnej fotografii...
pozdr!, P.
P.S
Januszu dziękuję za szybką reakcję, zdecydowanie ten kadr jest pionowy...![]()
Coz to nie Irlandia ale tez jest pieknie
Tak na serio to podoba mi sie jedynka i to bardzo....jest pierwszy plan (mocno musiales wyciagac???) no i ciekawy drugi plan....podoba mis ie bardzo....
Jednak dwojka jest tylko poprawna i nie przyciaga mnie jakos.....ale to oczywiscie MZ
Nikon http://greg77.com/
z dwóch wybieram 1 tak jakos lepsze jest od dwojki , moze dla tego ze widzialem cala przestrzen kolo tego konara
jedynka jakoś mi się nie widzi jest "taka se"
dwójka ładna chyba bardziej mi przypadła do gustu ze względu na klasyczny motyw
Skontaktuj się z nami