Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Wątek: Rossendale way

Oszczędny w słowach Awatar Patko21
    Miasto
    Northampton UK

Arrow Rossendale way

Witam wszystkich.
    Oto kilka fotek okolic Manchesteru.
    1

2

3

4

5

6

Komentowanie mile widziane

Domyślnie

1. nie bardzo kumam co chciales pokazac? ogrodzenie? no to bardzo ladnie je pokazales
    2.jeszcze jak cie moge kadr, ale pogoda nie dopisala
    3.ludzie w kadrze zbedni kadrowac tak by gora wychodzila z naroznika, a z prawej obciachac jeziorko...
    4.to zupelnie do mnie nie przemawia...takie nic...
    5.najfajniejszy kadr, szkoda tylko braku odpowiedniego swiatla, ktore dodalo by klimatu...
    6.fajny motyw z drzewem, ale jakos drazni mnie ten kawalek nieba z lewej. albo pokazac cala gore i drzewo w dole kadru, albo kadrowac tak by drzewo bylo w mocnym punkcie i nie bylo widac nieba

Domyślnie

Nareszcie,z GB,coś innego niż klify i morze, więc Grudzinsky się pogubił....No i te kłopoty z kolorem ,które ma na własność...
    Nie wszystko "stamtąd" musi być na jedno kopyto....
    Może deko światełka brak ,ale ja nie widzę tu większych,godnych uwagi, problemów.
    Ładny i ciekawy secik.
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Za Andrzejem. Pokazano tu kilka fotek turystycznych i nawet udanych. Ja skłaniał bym się tylko do odważniejszej obróbki drogi na 1 i 2.
    Pozdrawiam Marcin
    Galeria

Domyślnie

Jest OK.
    Szóstkę bym skadrował bez nieba i mniej dołu, ...... trochę zabawy z kontrastem i może być fajny minimal.
    Pozdrawiam

Domyślnie

Dla mnie nahjlepsze sa 2 i 3. Pozostale bez rewelacji. Ogolnie seria ok, ale jest jakby ciemnawo, a kolory jakies takie zgaszone...
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Domyślnie

ładna kolorystyka, fotki niezłe trochę turystyczne ale nie wszystko musi być w/g kanonów - dla siebie wybieram nr 5

Domyślnie

turystyczne fotki
    - na piatce wysteplowalbym ludziki i pobawilbym sie jeszcze obrobka
    - zas 4 to taka przyrodnicza tez pobawic sie z obrobka

Domyślnie

Dla mnie piątka, ale jak na mój gust brakuje w niej minimalnie żywszych kolorów i ciut światła. Niebo jest OK.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Przyjemny secik, mi 4 najbardziej podchodzi, dobrze wypatrzone. Przydałoby się trochę szerzej i bardziej uwypuklić czerwone drzewko.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów