Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Domyślnie Kilka chwil nad rzeka

zapraszam

dziękuję i pozdrawiam
    Michal
    ".....a nie mowilam ci, ze Nikonami robi sie najlepsze zdjecia? To musiales kupic tego gownianego canona i sam sie o tym przekonac....." malżonka, listopad 2009

Domyślnie

dla mnie rewelacyjny wręcz jest bonus i bdb ze w b/w

Domyślnie

harb ma racje bonus swietny , chodz nie przepadam za b/w

Domyślnie

Podoba mi sie ta seria ze wzgledu na naturalnosc tcyh zdjec. Byc moze pare szczegolow mozna by dopracowac, ale ogolnie to dobry set mz.
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Domyślnie

Ostatnio tendencja jest ze bonus jest lepszy od glownego dania Swietne czarno biale foto!

Domyślnie

Bonus jest dobry kadrowo, ale mam zastrzezenia do obrobki b/w. Winieta i kontrast na koncach fotografii jest zdecydowanie zbyt intensywna mz. Mysle, ze bardziej stonowane b/w byloby w tym przypadku korzystniejsze.
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Domyślnie

zdjęcia naturalne bez nachalnej obróbki. Podoba mi się 5-ka (motyw z leżącym drzewem). No i bonusik extra! Może rzeczywiście przydałby się ciut mniejszy kontrast i byłoby git.
    Pozdr.
    D90 18-200VR 50/1.4D SB900

Domyślnie

dziekuje bardzo za komentarze

jak zwykle cenne, choc dzisiaj bardziej niz zwykle
    jutro jade w gory i nie chce brac ze soba calego plecaka sprzetu - jedna idiotkamere i tyle. Specjalnie wzialem ja na "przetarcie" aby zobaczyc jak sprawdzi sie w krajobrazie. Skoro zdjecia z niej sie w miare podobaja (dla mnie rowniez akceptowalne, ale ja moge byc malo obiektywny), to jest ok.
    dziex
    ".....a nie mowilam ci, ze Nikonami robi sie najlepsze zdjecia? To musiales kupic tego gownianego canona i sam sie o tym przekonac....." malżonka, listopad 2009

Domyślnie

bonus super, szczególnie że z kompaktu canona - wielkie brawa za oddanie ruchu, chyba przy tym aparacie przypadkowe
    2 i 4 - bardzo dobre
    pozostałe - nic specjalnego

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez malasana Zobacz posta
    Bonus jest dobry kadrowo, ale mam zastrzezenia do obrobki b/w. Winieta i kontrast na koncach fotografii jest zdecydowanie zbyt intensywna mz. Mysle, ze bardziej stonowane b/w byloby w tym przypadku korzystniejsze.
    a mnie odwrotnie - taka własnie obróbka i ten poruszony pies w kadrze do tego zwykły klimat wiejski robią tę fotę - jeszcze raz --- bdb .gratki

pozotałe zdjecia dobre z naturalna kolorystyką

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów