Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 22

Domyślnie

Poprawianie tej fotki to trochę jak rzeźbienie w ......
    Należy jak koledzy powiedzieli zadbać o poprawną ekspozycje i dopiero potem zastanawiać się co wyciągnąć dodatkowo a co ukryć.
    System NIKON + statyw nie taki już rozchwiany aby to udźwignąć
    Pozdrawiam Marek

Domyślnie

Zła pora na taki krajobrazik
    Nikon D7000

Domyślnie

Wszystko zostało już powiedziane.
    D610. F801s. N28-70/2,8. N50/1,4D. N55/1,8micro. N85/1,4. N70-200/2,8VR. Sb800. LP mini trekker

Domyślnie

Oj widzę że sporo nauki jeszcze mnie urzekły kolory które na nie zostały oddane poprawnie coś skopałem z ekspozycją nic oglądam dalej i jak zrobię coś sensownego ( lepszego ).

Przestawię do oceny ponownie mam nadziej że będzie widać postępy
    Spójrz na światło i podziwiaj jego piękno.
    Zamknij oczy. Teraz spójrz ponownie.
    To, co widzisz, to i tak nie wszystko.

Domyślnie

Cos sie tutaj da wydusic.....ale fotka jest zle naswietlona.....z NEFa dalo by sie wiecej

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dominikpl72 Zobacz posta
    No no no - z takiego ciemnego oryginału uzyskałeś taką rozświetloną fotkę ...
    Znowu moja wiara w jakiekolwiek umiejętności obróbki fotki w kompie została zupełnie zniszczona.... Napisz tutoriala do DFV - może Ci zapłacą hihi
    Nie potrafię obrabiać zdjęć, rozróżniam jedynie ciemne od jasnego i bure od kolorowego. Ot, cała tajemnica.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nikonozaur Zobacz posta
    Nie potrafię obrabiać zdjęć, rozróżniam jedynie ciemne od jasnego i bure od kolorowego. Ot, cała tajemnica.
    Eeee sorki dopiero teraz widzialem twoja wersje.....jest swietna....dawaj na priv jak to zrobiles....bo u mnie ten JPG sie caly posypal przy podsaturowywaniu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    Eeee sorki dopiero teraz widzialem twoja wersje.....jest swietna....dawaj na priv jak to zrobiles....bo u mnie ten JPG sie caly posypal przy podsaturowywaniu
    Z tym "jest świetna" to pojechałeś po całości Materiał jest kiepskiej jakości i nic dobrego w toku dalszej ingerencji weń raczej nie powstanie. Chodziło mi jedynie o pokazanie, że życia z tego kadru można troszkę wykrzesać za pomocą prostych środków, całkowicie pomijając kwestię jakości, która w tym przypadku wydała mi się sprawą drugorzędną. Wracając do tematu, szczerze mówiąc nie mam jakichś ustalonych JotPeGowych ścieżek obróbkowych i wszystko jest tu kwestią przypadku, czy jak kto woli potrzebą chwili. I chyba to wszystko.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

mam nefa co nic nie zmieni a obróbki ciągle muszę się uczyć
    Spójrz na światło i podziwiaj jego piękno.
    Zamknij oczy. Teraz spójrz ponownie.
    To, co widzisz, to i tak nie wszystko.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tabu25 Zobacz posta
    mam nefa co nic nie zmieni a obróbki ciągle muszę się uczyć
    Polecam tutka majstra Grudzinkiego - TUTEK no i lektore!
    Podeslij NEFa na jakis serwer to zobaczymy co z tym mozna zrobic....tak pogladowo

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów