Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Domyślnie Z kwiatka na kwiatek...

--- Rusałka admirał ---
    "Często kończy się na formie, nic z tego nie wynika. Po tym jak Marcel Duchamp ogłosił, że pisuar ustawiony na środku jest dziełem sztuki - artystą może być każdy..." - R. Opałka

Domyślnie

tak się znęcałeś nad tłem, że motyłek prawie 3D wyszedł

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pgi Zobacz posta
    tak się znęcałeś nad tłem, że motyłek prawie 3D wyszedł
    ??? tzn.? wyszedł tak bo to jest 300mm z odległości około 1,7 m - tło nie było ruszane. W kwestii obróbki - to w zasadzie tylko lekkie docięcie + wyostrzenie.
    "Często kończy się na formie, nic z tego nie wynika. Po tym jak Marcel Duchamp ogłosił, że pisuar ustawiony na środku jest dziełem sztuki - artystą może być każdy..." - R. Opałka

Domyślnie

Wybacz, wydawało mi się, że blurrem go pociągnąłeś, a selekcja przy brzegach zaokrągliła motylka. Zapewne światło + długa lufa dała taki efekt. Tym bardziej mi się podoba

Domyślnie

300 mm z odleglosci ponad 1.5. Heh, moja technika . Tez nie mam makroobiektywu i robie takie pseudomakra z N 70-300 VR .
    Pozdrawiam: Artur | www.foto-karbulot.com | www.borg.website.pl
    Nikon D90 | MB-D80 | N 16-85 | N 70-300 | N 35 | T 90 | SB-700 | 055XPROB

Domyślnie

dokladnie 70-300 VR - na motyle może być

Uprawnienia umieszczania postów