Pierwszy posiłek po długiej zimie![]()
Pozdrawiam Antek
... coś skopsałem brak fotki jest tylko link
Szukaj
Pierwszy posiłek po długiej zimie![]()
Pozdrawiam Antek
... coś skopsałem brak fotki jest tylko link
Nikon + sporo gratów pasujących do niegoAktualnie wszystko do sprzedania- koniec z fotografią ze względu na wiek.
Dzięki Alf![]()
Muszę być bardziej uważny![]()
Pozdrawiam Antek
Nikon + sporo gratów pasujących do niegoAktualnie wszystko do sprzedania- koniec z fotografią ze względu na wiek.
Świetna robota ...
D80, Nikkor 1:1.8 , Tokina AT-X 80-400 , SanDisc EXTREME IV 2 GB, LOWEPRO , VELBON SHERPA 600 R , SB 800.
świetna akcja...właśnie takie makro lubię najbardziej![]()
Pozdrawiam Serdecznie Jacek PawłowskiF70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE
Najlepsze zdjęcie żuczka jakie widziałam.
Pozdrawiam Beata
D300, D70s, N17-55, N80-200, T100/2.8, N50/1.8, SB-800, Raynox 250,
troche szumi ale i tak jest fajne![]()
Fajny ten żuczek
Pozdrawiam Jarosław Stryjewski. blog
Najprawdopodobniej to Meloe violaceus. Zdjęcie musiało być strzelone dość wczesną wiosną. Pierwsze okazy obserwuję już w kwietniu.
Bardzo ładne zdjęcie (kompozycja i kolorystyka). Mi szumy nie przeszkadzają, tylko wtedy gdy są jak "kafle od klozetu". Czsem dają zdjęciu fajną plastykę.
Dzięki za komentarze, fajnie że się podobało![]()
Fotka była strzelona wczesną wiosną jeszcze w lesie miejscami był śnieg, pamiętam że fociłem go leżąc na ziemi i nieźle nasiąkłem![]()
Pozdrawiam Antek
a jakim obiektywem?
Skontaktuj się z nami