Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Tory

Domyślnie Tory

Uprzejmie proszę o Wasze oceny
    DeSiedemSto

Uzależniony od dźwięku migawki

Domyślnie

Jak dla mnie nie ma na czym oka zawiesić Poza tym spróbuj wydobyć więcej szczegółów z prawej strony kadru.Pozdro

Domyślnie

Nigdy wcześniej nie miałem "doczynienia" z takimi zdjęciami więc próbuję ... następnym razem poszukam fajniejszego miejsca, jedyny problem że w okolicy wszędzie trwa przebudowa torów i wszech obecny bałagan
    DeSiedemSto

Domyślnie

A ja uważam, że kadr jest bardzo dobry.
    To, że jest przebudowa to inksza inkszość
    Popracuj jeszcze nad WB bo na podłodze coś niebiesko i z tego nieba można tez uzyskać ciut więcej.
    Pozdrawiam Marcin
    Galeria

Domyślnie

.... sam wiele takich kadrów popełniłem, ...................... i chyba to droga na bocznicę

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Marcin T Zobacz posta
    A ja uważam, że kadr jest bardzo dobry.
    To, że jest przebudowa to inksza inkszość
    Popracuj jeszcze nad WB bo na podłodze coś niebiesko i z tego nieba można tez uzyskać ciut więcej.
    A ja się z Marcinem zgodzę.Kolorem i światełkiem popracuj i bądą ochy i achy....no może nie będzie marudzenia....
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

dopracuj fotkę (rozjasniłbym trochę prawą stronę ) i poprawiłbym kolory zgodnie z sugestja wyzej, motyw nie powala ale fotka po poprawkach bedzie ok

Domyślnie

Tak sobie patrzę na to na innym monitorze ( w pracy) i z tego co widzę macie rację... czeka mnie kalibracja monitora. Co do samego zdjęcia i tego co przedstawia to ciągle staram się uczyć kadrowania hehe Był moment co jechał pociąg ale za blisko stałem torów i nie chciałem ryzykować że "przestraszę" maszynistę. Z pociągiem było by ciekawsze
    DeSiedemSto

Domyślnie

Mniej więcej coś takiego mieliście na myśli ??
    DeSiedemSto

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów