Close

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 39 z 39

Wątek: Marzena

Domyślnie

Kuźwa - jak dzieci w piaskownicy. Może jeszcze poobrzucajcie się piaskiem A ja podsumowując ta cała batalię znów stwierdzam - że jak modelka jest ładna to nalezy podziwiac jej urodę, a jesli nie (choć nie ma brzydkich kobiet) to temat nalezy przemilczeć. Chociazby dlatego iz jestesmy osobami kulturalnymi, nieprawdaż ? Czy którys z Was spotykajac się z kobieta na kawie czy lampce wina stwierdza: :wiesz, miły wieczór wino dobre, wszystko cudnie, ale te Twoje zęby - normalnie jak łopaty i cera jakas taka parchata... No i ogólnie mogłabys nieco schudnąć" NIE SĄDZĘ
    -----------
    Niemniej - miło się Was czyta. O zazyłości z kimkolwiek tudzież antypatie prosze nikogo nie posądzac... Za Hanim to w ogien skoczę - i mam nadzieję, ze się kiedys spikniemy na jakimśc plenerku... Zupełnie powaznie stwierdzam, pytam i proponuję

Domyślnie

na Twoja biegunke slowotokowa jest tutaj tylko jedna rada
    prosba do moda o przeczyszczenie...

probowalem merytorycznie-nie dziala
    ignorowanie zaczepek -nie dziala
    wysmianie - choc zniza mnie do poziomu blota -nie dziala

strasznie nerwowy jestes
    i nie argumenty sie skonczyly
    tylko z glupolami nie dyskutuje.
    jak chcesz jeszcze poujadac,to dawaj na priv.

ps.juz nie pochlebiaj sobie,ze dla ciebie siedze na necie do 4rano
    dla mnie to zwyczajowa pora pisania.

pozdrawiam
    dla mnie EOT
    zwierciadlanki: D800 D750 D3 D300 F65
    nikkory: 14-24/2.8 20/2.8 28/2.8 50/1.8 70-200/2.8 VR
    manual: zenitar 16/2.8 fish, helios 44/2
    SB900 frotto cokin lowepro epson L800

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stock Zobacz posta
    Kuźwa - jak dzieci w piaskownicy. Może jeszcze poobrzucajcie się piaskiem A ja podsumowując ta cała batalię znów stwierdzam - że jak modelka jest ładna to nalezy podziwiac jej urodę, a jesli nie (choć nie ma brzydkich kobiet) to temat nalezy przemilczeć. Chociazby dlatego iz jestesmy osobami kulturalnymi, nieprawdaż ? Czy którys z Was spotykajac się z kobieta na kawie czy lampce wina stwierdza: :wiesz, miły wieczór wino dobre, wszystko cudnie, ale te Twoje zęby - normalnie jak łopaty i cera jakas taka parchata... No i ogólnie mogłabys nieco schudnąć" NIE SĄDZĘ
    -----------
    Niemniej - miło się Was czyta. O zazyłości z kimkolwiek tudzież antypatie prosze nikogo nie posądzac... Za Hanim to w ogien skoczę - i mam nadzieję, ze się kiedys spikniemy na jakimśc plenerku... Zupełnie powaznie stwierdzam, pytam i proponuję
    Też mam takie wrażenie ... ale jakby nie było każdy ma prawo do wyrażania swojej opinii ... czy się to komu podoba czy nie ... kwestią jest tylko sposób w jaki to zrobi

Pozdrawiam
    (tych niewyspanych zwłaszcza )
    ...więc dlatego z punktu mając na uwadze, że ewentualna krytyka może być,
    tak musimy zrobić, żeby tej krytyki nie było ... tylko aplauz i zaakceptowanie...

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Jestem na bardzo tak. Zdjęcie bardzo według mnie ciekawe. Skupia uwagę. Jakby wbrew temu wysypowi bardzo przeciętnych twarzy na zdjęciach nudnych jak flaki z olejem przy zerowej kreatywności fotografa. Przeciętna dziewczyna, pstryk, upload na forum - ot taka procedura.
    To zdjęcie jest charakterystyczne i wywołuje we mnie pozytywne emocje. Osoba bardzo ciekawa i ciekawie pokazana. Tysiąc razy wolę to zdjęcie niż setki tych przeciętnych buź jakie chodzą setkami po ulicach i się nie kwalifikują nawet na wyjęcie kompatka z kieszeni.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Lodz - Southampton

Domyślnie

Witam

Nie czytajac tych wszystkich wywodow ...

Moze jestem dziwny ale rowniez mnie modelka nie przeszkadza. Uwazam ze od dobrej strony ja pokazales ...

POzdrawiam,
    Pawel
    D80, N18-70 kit, S30/f1.4

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez swiatlo Zobacz posta
    Jestem na bardzo tak. Zdjęcie bardzo według mnie ciekawe. Skupia uwagę. Jakby wbrew temu wysypowi bardzo przeciętnych twarzy na zdjęciach nudnych jak flaki z olejem przy zerowej kreatywności fotografa. Przeciętna dziewczyna, pstryk, upload na forum - ot taka procedura.
    To zdjęcie jest charakterystyczne i wywołuje we mnie pozytywne emocje. Osoba bardzo ciekawa i ciekawie pokazana. Tysiąc razy wolę to zdjęcie niż setki tych przeciętnych buź jakie chodzą setkami po ulicach i się nie kwalifikują nawet na wyjęcie kompatka z kieszeni.
    O urodzie modelki z nikim dyskutować nie mam zamiaru jak to było w tym wątku, zdjęcie mi się również bardzo podoba, zarówno kadr jak i światło ... i kropka.

Skoro już o świetle mowa to tak zapytam kolegę swiatło. To jest to jeszcze forum fotograficzne czy nie ? Jak ludzie mają się nauczyć robić dobre fotografie skoro nikt im nie powie co robią źle a co dobrze ? Ja wiem, że jest tu całe mnóstwo zdjęć, które delikatnie mówiąc mogłyby się tu w ogóle nie pojawiać, ale przecież ktoś musi powiedzieć czy zdjęcie do kosza czy można je uratować ... co warto pochwalić, a za co zganić. To właśnie forum jest tym miejscem, gdzie można uzyskać mnóstwo krytyki i opinii, które potem należy wziąć sobie do serca, zacisnąć zęby i dalej próbować ... aż wyjdzie Gdzieś trzeba się tego nauczyć (choć faktem jest, że trochę samokrytyki niektórym by się przydało)

Pozdrawiam
    ...więc dlatego z punktu mając na uwadze, że ewentualna krytyka może być,
    tak musimy zrobić, żeby tej krytyki nie było ... tylko aplauz i zaakceptowanie...

Domyślnie

dziękuje za wszystkie opinie, i proszę o zakończenie już dyskusji heh Pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stock Zobacz posta
    witam niewyspanych....

nie no stock naprawde tu mnie zaskoczyłes

chłopie ja zawsze i wszedzie.... wrocław.. hmm w sumie jeszcze nie byłem na plenerku we wrocławiu no ale co tam raz sie zyje

cos poplanuje cos pokombinuje i wogole i jak najbardziej jestem na tak to dopiero bedzie dobre
    mowie zupelnie powaznie mozna by cos zorganizowac.
    w sumie teraz mam poznan w planach a pozniej stalowa wola i warszawa... no ale jak wspomnialem wroclaw piekne miasto. bedziemy w kontakcie
    www.facebook.com/kpaprocki
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Domyślnie

nooo - i to mi się podoba Załatwimy sobie modelki i cóś pofotografujemy Przeciwskazan nie widzę absolutnie żadnych

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Uprawnienia umieszczania postów