Pięknie zagrało światełkobardzo mnie się podoba.
Szukaj
Pięknie zagrało światełkobardzo mnie się podoba.
Pozdro. Wojtek
Pieknie. Ciut wiecej gory moze by sie przydalo. Fajnie wyszly kolorki. Ciekawy kadr.
Ładny widoczek.Bardziej niż obwódki na szczytach,praktycznie niewidoczne,przeszkadza przepał w PG,mz.
Pozdrawiam
Andrzej.
witam
wszystko to prawda; że miejsce świetne, że aż chciałoby sie tam być, że światło ładne itd...
coś mi jednak mówi, że jest to materiał na przynajmniej dwa kadry, a tu mamy jeden - w mojej opinii dość kompromisowy.
ps. jeśli 2metry od prawej i lewej strony stała fabryka i jakieś osiedle moje rozważania są nieaktualne, ale tylko wtedy![]()
...tu był link do mojej galerii, bo przecież chodzi o fotografię, huh?
Ta fota jest z 4 czy nawet z 5 kadrów... Z lewej nic się nie działo, a z prawej jeszcze mocno słońce grzało, co jeszcze w PG widać... ale przepału tam nie ma. Samo niebo rzeczywiście mogło być bardziej niebieskie.
edit:
Zapomniałem dodać, że po prawej w skale wmurowano tabliczkę ku pamięci jakiegoś nieszczęśnika, co postanowił tu rozstać się z życiem.
Czymtasem... pozdrawiam bombelkowo
..... świetne, jest czym oddychać. Może dla równowagi ciachnąłbym 1 cm od dołu, ..... albo dołożył jeden od góry![]()
WYŚMIENITA fotka, gratuluję.
Pozdrawiam, Grzegorz.
Praca nietuzinkowa - piękny kadr, ładne kolorki i to światełko. Bardzo się podoba, choć jak dla mnie troszkę dół jest przedobrzony.![]()
Skontaktuj się z nami