Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 23

Wątek: Wiclow

Domyślnie

Pięknie zagrało światełko bardzo mnie się podoba.
    Pozdro. Wojtek

Domyślnie

Pieknie. Ciut wiecej gory moze by sie przydalo. Fajnie wyszly kolorki. Ciekawy kadr.

Domyślnie

Ładny widoczek.Bardziej niż obwódki na szczytach,praktycznie niewidoczne,przeszkadza przepał w PG,mz.
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

witam

wszystko to prawda; że miejsce świetne, że aż chciałoby sie tam być, że światło ładne itd...
    coś mi jednak mówi, że jest to materiał na przynajmniej dwa kadry, a tu mamy jeden - w mojej opinii dość kompromisowy.

ps. jeśli 2metry od prawej i lewej strony stała fabryka i jakieś osiedle moje rozważania są nieaktualne, ale tylko wtedy
    ...tu był link do mojej galerii, bo przecież chodzi o fotografię, huh?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tompsl Zobacz posta
    witam

wszystko to prawda; że miejsce świetne, że aż chciałoby sie tam być, że światło ładne itd...
    coś mi jednak mówi, że jest to materiał na przynajmniej dwa kadry, a tu mamy jeden - w mojej opinii dość kompromisowy.

ps. jeśli 2metry od prawej i lewej strony stała fabryka i jakieś osiedle moje rozważania są nieaktualne, ale tylko wtedy
    Ta fota jest z 4 czy nawet z 5 kadrów... Z lewej nic się nie działo, a z prawej jeszcze mocno słońce grzało, co jeszcze w PG widać... ale przepału tam nie ma. Samo niebo rzeczywiście mogło być bardziej niebieskie.

edit:

Zapomniałem dodać, że po prawej w skale wmurowano tabliczkę ku pamięci jakiegoś nieszczęśnika, co postanowił tu rozstać się z życiem.
    Czymtasem... pozdrawiam bombelkowo

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Al Koholik Zobacz posta
    Ta fota jest z 4 czy nawet z 5 kadrów...

nie miałem na myśli kwestii technicznych.
    ...tu był link do mojej galerii, bo przecież chodzi o fotografię, huh?

Domyślnie

..... świetne, jest czym oddychać. Może dla równowagi ciachnąłbym 1 cm od dołu, ..... albo dołożył jeden od góry

Domyślnie

O rzesz!......piękne

Domyślnie

WYŚMIENITA fotka, gratuluję .
    Pozdrawiam, Grzegorz.

Domyślnie

Praca nietuzinkowa - piękny kadr, ładne kolorki i to światełko. Bardzo się podoba, choć jak dla mnie troszkę dół jest przedobrzony.

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów