Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: pewien projekt

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie pewien projekt

Witam serdecznie szanownych forumowiczów.

Od dawna marzyla mi sie sesja na plazy w sukni w brzydką pogode.
    w ostatnia sobote spotkałem sie z Rita.. uroczą Litwinka. przdstawiłem jej mój pomysł a ona ochoczo sie zgodziła.

przyznam sie szczerze ze ciezko było, cholernie zimno pochmurno swiatelko gowniane i do tego ten wiatr....
    ocean atlantycki to nie bałtyk...
    no w kazdym bądz razie dojechalismy na rossbay 60km od miejscowoscie gdzie mieszkam... tam zastała nas mgła i deszcz. Rita stwierdziła ze nie po to czekala tyle na sesje i nastawila sie na wode +12 stopni by teraz zrezygnowac z powodu jakiegos deszczu czy ciemnych chmur na niebie.
    nie miałem wyjscia......

przdstawiam wyniki naszej pracy. mam nadzieje ze cos sie Wam spodoba. zdaje sobie sprawe z pewnych niedociagniec, ale prosze zorzumiec... pogoda praca i jeszcze myslenie o mimice modelki czy konkretnym ustawieniu jest dosc ciezkie

mam temperature i jestem chory .....

1.

2.

3.

4.

5.

bonus

6. Lenka... ktora dzielnie pomagała mi w całej sesji

to tylko czesc sesji.... reszta niebawem
    www.facebook.com/kpaprocki
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Domyślnie

mnie się widzą wszystkie w ostatnim jedynie uniknąłbym otwartej buzi
    http://facebook.com/fotomagik
    D700 + N70-200/2.8 + N20/2.8 + N50/1.8 + N85/1.8 + N135/2.8 + S15/3.5 + SB900 i kilka innych pierdół

Domyślnie

Zgadzam sie foty fajne; momentami moze jak dla mnie minimalnie zbyt szaro

Domyślnie

ale tam bylo szaro....
    to mocno szaro
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hanibal Zobacz posta
    ale tam bylo szaro....
    to mocno szaro
    Nie wątpie, co nie oznacza, że musi mi się to podobać

Domyślnie

Podoba mi się chociaż na jedynce modelka jakby wklejona, trochę maskowanie nie wyjszło...znaczy się podejrzewam że modelka była zbyt ciemna i trzeba było ją rozjaśnic...tudzież niebo było zbyt jasne i trza było pociemnić. Tak czy siak zakres tonalny nawet w D3 nie wytsraczył :/

Domyślnie

DObrze jest. A najbardziej podoba mi się jedynka.
    NEX 5N i M42
    "Twoje słowa, głupcze, będą cię kiedyś sądzić..."

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nickt Zobacz posta
    Podoba mi się chociaż na jedynce modelka jakby wklejona, trochę maskowanie nie wyjszło...znaczy się podejrzewam że modelka była zbyt ciemna i trzeba było ją rozjaśnic...tudzież niebo było zbyt jasne i trza było pociemnić. Tak czy siak zakres tonalny nawet w D3 nie wytsraczył :/

modelka byla ciemna i na poziomie raw ja rozjasnialem...glownie buzie

dzieki dzieki

Domyślnie

Głównie buzie...hmmm to chyba mam coś z monitorem bo u mnie ma poświatę wokół całej sylwetki z lewej strony i pomiędzy nogami woda ma inny jaśniejszy odcień... ale nie winię fotografa winię scenerię
    No i tak naprawdę się czepiam bo świata przypomina mi HDRy

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów