Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: jazz fest

Domyślnie jazz fest

witam
    kilka szotow z malutkiego jazz fest

1

2

3

4

5

6

6

7

8

9

10

poza namiotem takie tam

pelnekadry
    pozdr
    ..
    www.facebook.com/vaydaimages
    www.vaydaimages.com

Domyślnie

Witaj
    Fantastyczne zdjęcia. Podobają mi się szczególnie 1,2,5,7. Dobrze wypatrzone, obróbka w B/W dobrze tu pasuje.
    Gratuluję i pozdrawiam
    Nikon D750, D300, D80 :Nikkor AF-S 24-70 f2.8 G ED, AF-S 35 mm f/1,8 G, 50mm f/1.8D, AF-S DX VR 18-200mm f/3.5-5.6G IF-ED, Samyang 8mm f/3,5 IF MC Fish-eye

Domyślnie

Hej, to ja tak sobie tutaj skomentuję, że mi leży Twoje podejście do wizjera a ten set mnie w tym utwierdził. Kadry nie są sztampowe, pewnie można wielu z nich wytknąć liczne wady/odstępstwa od kanonów (chociaż nie wiem, ja tam się słabo znam), ale TO są dla mnie zdjęcia indywidualne. Kombinujesz, podglądasz, skupiasz uwagę na wielu trudnych do uchwycenia na pierwszy rzut oka rzeczach a to cenniejsze, niż skupienie do bólu żyłki na złotym podziale i innych takich tam prawidełkach. Tutaj 2, 8 (przy ciężkim dostępie do obiektu też lubię sobie ziornąć na koncercie przez pętlę w kabelku, między statywami itd.) no i skośny na tle "flagi" - revela; kipitgołin!
    pozdrawiam - M.
    D50/F801/PiSix, N 18-70, N 50 1.8, S 105 2.8, S 10-20, KIRON 70-210 4, SB-800 i inne szpeje...

OKO KOTA

Domyślnie

Ciekawe foty, jak mam wybrać jedno to 2

Photoartbox
    Gość

Domyślnie

Najbardziej podobaja mi sie 2-ka i 4-ka. Te druga widzialbym chetnie w lekkim skosie.

Oszczędny w słowach Awatar mystgen
    Miasto
    Bielsko-Biała / Kraków

Domyślnie

Ciekawie. 7 super i 2 też. Fajne ujęcia, widać że miałeś pomysł na te ujęcia.

Domyślnie

reportaz okay. w nr. 10 zdjalbym troche czerwieni.

nie dawaj prosze tej ramki, wkurza ;]

Uprawnienia umieszczania postów