Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: Droga na wyspę

Domyślnie

wszystko ladnie, pieknie, ale zdjecie zle wyostrzone...warto popracowac nad tym elementem odbrobki zdjec

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez grudzinsky Zobacz posta
    wszystko ladnie, pieknie, ale zdjecie zle wyostrzone...warto popracowac nad tym elementem odbrobki zdjec
    Zgadzam sie z kolega. Przostrzyles. A samo zdjecie bardzo ladne.
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Domyślnie

"warto popracowac nad tym elementem odbrobki zdjec "
    warto warto.Zdjecie takie Kultenowskie

Domyślnie

"Zdjecie takie Kultenowskie" w sensie zajefajne

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez grudzinsky Zobacz posta
    Czytalem co pisales o wyostrzaniu ostatnio. Jednak tutaj jeszcze zrobilem po swojemu i jak sam teraz widze przegiolem jak zwykle

kulten
    Gość

Domyślnie

Mi obróbka nie podchodzi, zbyt mocno wyciągałeś z cieni i ten dół wygląda mocno plastikowo . Myślę, że to nie problem wyostrzania leży w tym zdjęciu a wcześniejszej obróbki . Kadr to największa zaleta tego zdjęcia.

Domyślnie

A mi sie najbardziej podobaja kolory, choc zwolennikiem takich nie jestem

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kulten Zobacz posta
    Mi obróbka nie podchodzi, zbyt mocno wyciągałeś z cieni i ten dół wygląda mocno plastikowo . Myślę, że to nie problem wyostrzania leży w tym zdjęciu a wcześniejszej obróbki . Kadr to największa zaleta tego zdjęcia.
    Z pewnoscia masz racje. To niemal nocny pstryk a chcialem aby nie bylo zbyt ciemno i efekty widac. Co do ostrosci to u mnie jest lepiej. Chocby tafla wody jest gladka. Wina serwera? Niewiem.

kulten
    Gość

Domyślnie

A jaki dałeś czas?

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów