Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Domyślnie Wypad z Julką pod most.

Parę fotek z dzisiejszej wyprawy pod most. Główną bohaterką jak zwykle jest moja pociecha. Zapraszam Wszystkich do komentowania i krytykowania.

1.

2.

3.

4.

5.
    Nikon D40 | N18-55 VR | YN460-II | I JESZCZE ROWER |

Domyślnie

Mi się cały zestaw podoba. Najbardziej chyba nr 1 - za kadr i ładny uśmiech Na 3 bardzo fajna mina (choć może byłoby jeszcze fajniejsze, gdyby lewa dłoń była ciut ostrzejsza, bo w pierwszej chwili zastanawiałem się co się stało z tą rączką ). No i osobiście pewnie bym trochę zwiększył kontrast. Ale to już takie czepialstwo

Domyślnie

hobbits - dzięki serdecznie za parę słów. Co do tego kontrastu to ostatnio mam jakiś problem bo albo go przesadzę albo jest roszkę za mały, a co za tym idzie najbardziej się to odbija na kolorze skóry. No nic będe musiał nad tym jeszcze popracować.

Domyślnie

Doskonale to rozumiem, bo ja ostatnio właśnie przesadzam z kontrastem - kilka dni temu siedziałem nad zdjęciami i potem, po 2-ch czy 3-dniach komuś pokazywałem i byłem zdziwiony, że tak mocno podbiłem kontrast, aż nienaturalnie Powodzenia

Domyślnie

to są takie zwykłe pstryki
    mają dużą wartość emocjonalną dla ich twórcy i nadają się do albumu rodzinnego
    jesli chodzi o wartości artystyczne to nalezy się niestety pała

Domyślnie

a mi się wszystkie bardzo podobają, widać, że modelka ma to coś, najbardziej 4, bo nie jest przytulona do ściany, jak 99,9999% modelek przy takich murkach
    Naucz się czytać

Domyślnie

Jak dla mnie zdjecia calkiem fajne, wydaje mi sie, ze wlasnie po to ktos utwozyl ten dzial zeby wrzucac tu fotki albumowe - nie kazdy jest fotografem slubnym i nie kazdy moze zaprazentowac ustawiane sesje. Mam nadzieje, ze nie uraze tym zadnego forumowicza ale moim zdaniem ta kategoria obejmuje zdjecia rodzinne, bardziej artystyczne powinny znajdowac sie w kategorii portret czy tez glamour. Pozdrawiam

Domyślnie

Dzięki wszystkim za opinie i swoje zdania. Oczywiście krytykę przyjmuję jak najbardziej do siebie i również co niektórym chciałem przypomnieć (cheyenne) aby zwracali uwagę na nagłówki działów gdyż to jest tak jak już zostało napisane (Lysers) dział "Ludzie - fotografia okolicznościowa itp" i jeżeli brak tu jakichkolwiek wartości artystycznych jest mi niezmiernie przykro i chętnie poobserwuje twoje zdjcia cheyenne aby się podszkolić w artyźmie - oczywiście bez podtekstów gdyż krytyka jak najbardziej do mnie przemawia i jest potrzebna.

Domyślnie

Dzięki za 2 podała mi pomysł na zdjęcie
    Spójrz na światło i podziwiaj jego piękno.
    Zamknij oczy. Teraz spójrz ponownie.
    To, co widzisz, to i tak nie wszystko.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów