Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Po orce 2

Domyślnie Po orce 2

Tym razem w kolorze.

D200 S20 1,8 N50 1,8 N18-70 N70-300G SB600
    www.fotoarek.pl/

Domyślnie

wydaje mi się że lepiej by było gdyby tak zagospodarować kadr aby większość bruzd była pokazana od strony słonecznej ponadto chyba trochę za dużo dość nudnawego nieba... nie wiem czy jasno piszę ale wciąż śpię a kawa nie pomaga..
    zaskoczę Was: lubię robić zdjęcia !!

Domyślnie

tak jak poprzednik wspomniał,ziemia za ciemna niedoświetlona zaś niebo nudne,mogłeś z obróbka się pobawić i pokombinować z filtrami,rzucic na niebo np jakiś tabaczkowy,krzywymi pokombinowac z polem...

Pozdro

Domyślnie

...nigdy się nie czepiałem, ale chyba mocno leci w prawo

Domyślnie

Nie wyglada na krzywe....z prawej widac kawalek horyzontu w poziomie....jest ok....no ale brakuje tej fotce czegos....takiego....uderzenia!
    Niebo nuda.....

Domyślnie

Brakuje przyslowiowego jaja Zdjecie ma troche za duzo kontrastow no i to niebo jest bardzo mdle...

Domyślnie

wczoraj wlasnie znajomemu tlumaczylem, ze sa dwa rodzaje nieba, ktore spedzaja sen z powiek fotografa. totalnie czyste blekitne niebo (jak tu) i mleko (na ktore Kulten ostatnio narzekal) az prosi sie o kilka bialych chmurek

Domyślnie

Nie wiem co widziałem w tym niebie pewnie to efekt zbyt rzadkiego bywania w plenerze dzięki wszystkim za uwagi.
    D200 S20 1,8 N50 1,8 N18-70 N70-300G SB600
    www.fotoarek.pl/

Uprawnienia umieszczania postów