Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: Urban Highline

Domyślnie Urban Highline

Tego weekendu w Lublinie powiało grozą. Trójka śmiałków (Janek Gałek, Damian Czermak oraz Faith Dickey z USA) próbowało przedostać się z budynku urzędu miasta do biurowca urzędu marszałkowskiego. Niby nic w tym dziwnego i trudnego, ot jeno przejść przez ulicę i już. Ale oni nie chcieli iść na łatwiznę. Postanowili przemaszerować 40 metrów nad ziemią ponad piędziesięciometrowy dystans dzielący oba obiekty po zaledwie trzycentymetrowej szerokości tasiemce. Niestety się nie udało się dostać tą drogą w "gościnne" progi marszałkowskiego biurowca, choć było całkiem blisko. Mimo to i tak miło było popatrzeć na te próby (a w szczególności "loty" w czeluść), choć zdecydowanie zabrakło dynamiki i akcji, by zatrzymać na dłużej publiczność zgromadzoną na ulicy Lubomelskiej.
    Wsześniej na skwerku nieopodal można było spróbować swoich sił na slack'u rozwieszonym nisko nad ziemią oraz drugim rozpiętym wyżej, między drzewami. Były pokazy iście cyrkowych sztuczek i spektakularne "loty" po straceniu równowagi.

Publika i arena zmagań.

Damian.

Faith.

Janek.

A było tak blisko.

Pierwsze próby na high-line.

Faith.

'Gumiś' trenuje slackowe triki.
    NIKON Coolpix S510

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Phi z asekuracja... Philippe Petit miedzy WTC smignal bez zadnych gadzetow

A tak na powaznie - nie przeczytalem tekstu tylko zerknalem na pierwsza fote i tak patrze i patrze... az w koncu zobaczylem bo myslalem, ze to jakis paproch, a to czlowiek nastepnie obejrzalem reszte i przeczytalem tekst i w sumie jestem na tak

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

No wiem, postarzal sie, zrobil sie jeszcze bardziej rudy i wygral Oscara

Domyślnie

No właśnie.
    Wczoraj ktoś mi powiedział, że rozplaszczył się gdzieś o chodnik ... stąd moja pomyłka. Nie sprawdziłem tej informacji
    NIKON Coolpix S510

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Aha Swoja droga polecam Man on Wire...

Domyślnie

Po pierwszym zdjęciu również miałem podobne mniemanie, co Shaolin, ale już na drugim się pozytywnie rozczarowałem. Również jestem na tak. Szczególnie to drugie zdjęcie świetnie oddaje klimat tej zabawy. Trójka z reklamą Warty w tle też dobra, bo przed takimi imprezami ubezpieczyć się warto
    The pięćdziesiąt
    Chciałbym mieć kilka szkieł ostrych niczym kieł.

Domyślnie

i ja potwierdzam. fajny reportazyk!

Domyślnie

Dobre!
    a najciekawsza jest "wszechobecność" reportera, prawie każde ujecie z innego miejsca; pokazuje całościowo akcje, uznanie!
    fajne jest zdjęcie cichej rezygnacji "a było tak blisko"
    brakuje tylko strzału w momencie upadku, może z jakimś rozmyciem (znaczy czas, nie obróbka!) co by podkreśliło ruch.
    Pozdrawiam! Sqpien
    SP5VJS
    SP-0330-WA

Gaduła Awatar NBA
    Miasto
    Jarocin, Wielkopolska

Domyślnie

Fajne zwłaszcza te z fish eye

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów