Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Z szuflady

Domyślnie Z szuflady

Przysłowiowe zdjęcie z szuflady. Robione jeszcze kompaktem.
    Jeśli kogoś dziwi ta zielonkawa barwa rzeki - ten typ tak ma

Domyślnie

dobra miejscówka, te góry w tle.. ach

Domyślnie

piękna okolica, piękna fajne i miło się ogląda
    D300 \ D70s \ Zenit 11 \ MB-D10 \ N17-55 f2,8 \ N50 f1.8 \ Takumar 50 f1.4 \ SB-800 \

Domyślnie

Fakt, dobra miejscówka ale mam wrażenie, że tutaj nie do końca wykorzystana i obrobiona
    Kolorki ładne
    Pozdrawiam Marcin
    Galeria

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Marcin T Zobacz posta
    Fakt, dobra miejscówka ale mam wrażenie, że tutaj nie do końca wykorzystana i obrobiona
    Kolorki ładne
    zgadzam się jest ładnie ale zieleń mz.jest troszeczkę mało zróznicowana i odcień wody za mostem jest zielony przez co fotka robi trochę wrazenie monotonnej kolorystycznie - jednak w całokształcie na plus, ładne miejsce

Domyślnie

Powiem tak - zapewne niewykorzystana. Wtedy miałem aparat od ok 3 tygodni i niewielkie pojęcie o fotografowaniu. Właściwie to żadne. A co gorsza nawet nie było czasu aby dobrze przykadrować - można by rzec że był to wyjazd "służbowy" i byliśmy ganiani z jednego miejsca w drugie. Ale ja tam jeszcze wrócę... kiedyś.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    zgadzam się jest ładnie ale zieleń mz.jest troszeczkę mało zróznicowana i odcień wody za mostem jest zielony przez co fotka robi trochę wrazenie monotonnej kolorystycznie - jednak w całokształcie na plus, ładne miejsce
    Co do wody to już pisałem. Ona taka była - niosła duże ilości chlorytów (pewna grupa minerałów) i to one nadały jej taką barwę.

Domyślnie

Przyjemna w odbiorze.

Uprawnienia umieszczania postów