Dzięki Kamash, mnie się bardziej podoba oryginał. Lubię taki typ urody modelki. Natomiast porównując do pierwszego zdjęcia w trzeciej galerii Eolo Perfido, brakuje mi bardziej uwydatnionych blików w oczach modelki.
Szukaj
Dzięki Kamash, mnie się bardziej podoba oryginał. Lubię taki typ urody modelki. Natomiast porównując do pierwszego zdjęcia w trzeciej galerii Eolo Perfido, brakuje mi bardziej uwydatnionych blików w oczach modelki.
D70s
zgadzam sie.. tutaj oczy utoneły w czerni.. następnym razem zabiore się do tego zupełnie inaczej, uzywając softboxa z plastrem miodu, co pozwoli mi bardziej zapanować nad swiatłem.. co do postprodukcji to na zaistnialy efekt chyba bardziej wpłyneło wyciąganie czerwieni z cieni niż podbijanie kontrastu..
to zdjęcie ma w sobie coś tajemniczego
.
.
.
Absolutnie ... rewelacyjne!!!!
Brak mi słów!
I te oczka... no poprostu cieżko od nich oderwaćwzrok!
6+
www.trphoto.pl
D70(NIE CHCE GRIPA) / D200(MAM GRIPA) Nikkor 10.5mm/50mm/28-70mm/80-200mm SB 26/800 ..I na smaczek ... 622 Sunpaczek
poprostu super![]()
D50 Nikkor 18-70 + N70-300G + Raynox DCR250 + 055PROB + 486RC2 + Pilocik
Kamash!!! Uwielbiam Twoje zdjęcia! Są po prostu genialne! Ty sobie stawiasz kogoś za wzór, a ja w sumie mogę sobie stawiać Ciebie! Rewelacja!
FX
mraaaau![]()
zdjęcie świetne, dałem 5*, ale podyskutujmy.
wykadrowałeś ciasno i zostały te same palce u góry z lewej.
na zdjęciu oryginalnym jak widać masz więcej - są ramiona wkoło. Wygląda to fajniej jeśli chodzi o kadr, tworzy się naturalna rama z rąk.
możesz pokazać tak z zostawionymi rękami wkoło twarzy? kadr bliski kwadratu.
(mam nadzieję, że pierw obrabiałeś i zapisałeś pośredni etap, a potem kadrowałeś)
PS. Ja zawsze tak mam, że próbuję szukac co by zrobić lepiej. Nawet jak jest świetnie. Czasami potem wychodzi gorzej, ale jak się nie spróbuje to ...
Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.
Skontaktuj się z nami