Szukaj
Podoba mi się tylko drugie, ale za to bardzoZa bardzo światłem spłaszczyłeś twarz imo. Ostatnie nie podoba mi się zupełnie, raz - kadr, dwa - mam wrażenie, że wyostrzyłeś na lewe oko, a prawe doostrzałeś w PSie.
D700 + N 35 1.8, N 50 1.4, N 85 1.8, N 24-70 2.8
5D + 85 1.8
Pentacon six Biometar 80 2.8, Sonnar 180 2.8
olender.me
C5DmkII, C28/1.8, C85/1.8
Witam, fajnie te fotki wygladają, nie wiem czy przypadkiem nie za bardzo twarz rozświetlona, ale to może wina słuzbowego monitora, fotki oczywiście super, jak będę miał czas dam też jakieś fotki z niedzielnego plenerku. Pozdrawiam
Z6, D 7100, D80 + 18-35/1.8 + 24-70/4 s, 85/1.8 s, +50/1.8 af-s +70-300vr +SB900 +....
Mi też najbardziej pasuje ta bonusowa, szkoda, że pod brodą troszkę przestrzeni nie ma. Oczy troszkę mocno tuningowane, szczególnie razi na pierwszych fotach.
"Od życia bez łez, do łez nad życiem swoim"
fader_audio na moim laptopie również się wydaje za jasno, z kolei sprawdzałem na porządnym monitorach w tym na którym dokonywałem obróbki to jest ok. Sam wiesz bawiliśmy się ostro złotą blendą i jest wszystko na granicyTaki efekt końcowy chciałem uzyskać, trochę fashion/glamour, może nie ten więc w ogóle dział
Muminek W tym sęk że z oczami nie robiłem czarów, po prostu intensywne oświetlenie z blendy i tak oczy wyszły. Możliwe jednak że przy okazji nabrały dodatkowego wyrazu przy wywoływaniu NEFa. Jednak efekt końcowy mnie zupełnie satysfakcjonuje
![]()
Wiadomo sporo to leży w kwestii gustu i własnych upodobań![]()
olender.me
C5DmkII, C28/1.8, C85/1.8
Skontaktuj się z nami