Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 26 z 26

Wątek: Ania

Sith Hospodar Impaler Awatar Dex
    Miasto
    Alpy Transylwańskie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez SADPUNK44 Zobacz posta
    To ja może nauczę się robić poziome...
    Jak to kilka słów może człowieka pozytywnie zmotywować

Domyślnie

Podoba mi się tylko drugie, ale za to bardzo Za bardzo światłem spłaszczyłeś twarz imo. Ostatnie nie podoba mi się zupełnie, raz - kadr, dwa - mam wrażenie, że wyostrzyłeś na lewe oko, a prawe doostrzałeś w PSie.
    D700 + N 35 1.8, N 50 1.4, N 85 1.8, N 24-70 2.8
    5D + 85 1.8
    Pentacon six Biometar 80 2.8, Sonnar 180 2.8

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Drakkainen Zobacz posta
    Podoba mi się tylko drugie, ale za to bardzo Za bardzo światłem spłaszczyłeś twarz imo. Ostatnie nie podoba mi się zupełnie, raz - kadr, dwa - mam wrażenie, że wyostrzyłeś na lewe oko, a prawe doostrzałeś w PSie.
    To tylko wrażenie
    olender.me
    C5DmkII, C28/1.8, C85/1.8

Domyślnie

Witam, fajnie te fotki wygladają, nie wiem czy przypadkiem nie za bardzo twarz rozświetlona, ale to może wina słuzbowego monitora, fotki oczywiście super, jak będę miał czas dam też jakieś fotki z niedzielnego plenerku. Pozdrawiam
    Z6, D 7100, D80 + 18-35/1.8 + 24-70/4 s, 85/1.8 s, +50/1.8 af-s +70-300vr +SB900 +....

Domyślnie

Mi też najbardziej pasuje ta bonusowa, szkoda, że pod brodą troszkę przestrzeni nie ma. Oczy troszkę mocno tuningowane, szczególnie razi na pierwszych fotach.
    "Od życia bez łez, do łez nad życiem swoim"

Domyślnie

fader_audio na moim laptopie również się wydaje za jasno, z kolei sprawdzałem na porządnym monitorach w tym na którym dokonywałem obróbki to jest ok. Sam wiesz bawiliśmy się ostro złotą blendą i jest wszystko na granicy Taki efekt końcowy chciałem uzyskać, trochę fashion/glamour, może nie ten więc w ogóle dział

Muminek W tym sęk że z oczami nie robiłem czarów , po prostu intensywne oświetlenie z blendy i tak oczy wyszły. Możliwe jednak że przy okazji nabrały dodatkowego wyrazu przy wywoływaniu NEFa. Jednak efekt końcowy mnie zupełnie satysfakcjonuje
    Wiadomo sporo to leży w kwestii gustu i własnych upodobań
    olender.me
    C5DmkII, C28/1.8, C85/1.8

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów